Arkadaşlar iPhone 2G kullanıcısıyım yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve artık vadesi dolmak üzere. Yazılımsal hiç bir problem yok sadece kapaklarda çizikler ve aşınmalar mevcut. Bu yüzden metal arka kapak arkadaki siyah anten bölümü ve metal çerçeve için 165 lira uygunmudur ? Bu parçaların 1 yıl garantisi de var. Bunun dışında İzmirde bu parçaları bu fiyattan daha uyguna bulabileceğim bir yer varsa söylermisiniz. Yalnız ürünler 1.kalite olursa sevinirim 1 ay sonra sağı solu oynamasın. Şimdiden teşekkürler :D
cankayaya bak derim bana 30 tl dedikkeri kabloyu tanidik vasitasi ile 15 tl ye aldim
yok bu servis zaten çankaya da bana cazip gelen bölümü 1 yıl garanti veriyorlar. başka yerde yaptırınca hem parça çalınma korkusu hem de garanti olmayıp malzemenin kötü olması beni korkutuyor. :S çünkü bir de N82 var yan sanayi kasa var üstünde 1 ayda soyulmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: Ciancarlo
yok bu servis zaten çankaya da bana cazip gelen bölümü 1 yıl garanti veriyorlar. başka yerde yaptırınca hem parça çalınma korkusu hem de garanti olmayıp malzemenin kötü olması beni korkutuyor. :S çünkü bir de N82 var yan sanayi kasa var üstünde 1 ayda soyulmaya başladı
bence normal fiyat hocam degiştirmelisin sorun cıkartmasinlar degiştiriken basında dur adamlarin