Şimdi Ara

Bulunduğum durumda nasıl ve hangi fiyat bandında laptop almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kendimi ve laptop alışımdaki amacımı belirtmek isterim.

Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) ikinci sınıf öğrencisiyim ve oyun geliştirme üzerine çalışıyorum. Özellikle Unreal Engine ve C++ konularına yoğunlaşmış durumdayım. Veri ve yapay zeka alanlarına da ufaktan ilgi duymakla birlikte, bu alanlarda ileride daha fazla yoğunlaşmayı planlıyorum. Ancak, asıl amacımın oyun geliştirmek olduğunu vurgulamak isterim.

Öğrenci olduğum için masaüstü bir sistem kullanmam mümkün değil. Bu nedenle, her anlamda kırpılmış laptop cihazları almaya pek hevesli değilim. Mini ITX sistemlerini ve pazarını araştırmış olsam da, sonuç olarak laptop almaya karar verdim.

Bütçe olarak 60 bin Türk Lirasına kadar çıkabilirim. Ancak, bu fiyat aralığında genellikle 4070 ve 8 GB VRAM’e sahip cihazlar bulunuyor. Bu ücreti 8 GB VRAM’e sahip bir cihaza vermeye pek istekli değilim ve ayrıca 5000 serisinin tanıtılmasına az bir süre kaldı. Bu nedenle, daha düşük özellikli cihazlara yönelmeyi düşünüyorum. Düşündüğüm bir sistemi ekte belirttim, fakat Gigabyte markası ve laptopları üzerinde çeşitli sorunların olduğunu forumlardan gözlemledim.

Siz ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz laptoplar nelerdir?

Teşekkürler.

www.ebrarbilgisayar.com
    Gigabyte Aorus 5 SE4 i7-12700H 32GB 512GB SSD 8GB RTX3070 130W 15.6 FHD 144Hz Windows 11 - ebrarbilgisayar.com
    https://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-aorus-5-se4-i7-12700h-32gb-512gb-ssd-8gb-rtx3070-130w-156-fhd-144hz-windows-11-pmu373283

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldScream -- 20 Temmuz 2024; 21:32:29 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    MSI THIN A15 B7VF-075XTR AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD Fiyatı
    https://app.hb.biz/eSdrsuAleJKe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.