Yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone X’imin pil sağlığı bugün itibariyle %97’ye düştü. Bu kadar kısa bir süre için fazla bir düşüş olduğunu düşünüyorum. Telefonumu şarj ederken çoğunlukla kutu içinden çıkan kablo ve adaptörü, ara sıra ise iPad Air 2 şarj adaptörünü kullandım. Siz de telefon modelinizi, pilinizin maksimum kapasitesini ve telefonunuzu ne zaman satın aldığınızı yazarsanız kıyaslama açısından güzel bir konu olacağını düşünüyorum.
iPhone Pil Sağlığınızı Öğrenmek İçin: Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı (Beta) (iOS 11.3 veya daha yeni bir sürümü gerektirir.)
2.5 sene oldu 6s plus %85
Bence çokta sağlıklı hesapladığını düşünmüyorum. İlk aldigim zamana gore cok fark var sanki %70 ler de gibi şuan pil sağlığı.
2,5 sene önce aldığım iphone 6s’tr pil sağlığı %95 diyor ancak ilk aldığım zamana göre pili çok daha az gidiyor.
Bence pil sağlığı kısmı tam olarak doğru çalışmıyor.
İos 11.3 ile gayet iyi süreler aliyodum ama bu sürüm 11.4 ve sonrasi leşş oldu telefon 8 plus pil sagliği 96 oldu 4 ay oldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme