Şimdi Ara

iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
12
Favori
60.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
373 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem bu konu bu kadar top oldu (yalan yok bu konuyu okuduktan sonra android telefon alınır tekrar dedim). O zaman sevgili abiler, özellikle apple-android geçişini sürekli yapmış abilerden bir cevap isteğim var. Hadi bana güzel bi telefon önerin apple dan kurtulmaya hazırım

İphone 6 kullanıyorum 3 yıldır. Şuan android bir cihaza geçersem fiyatına göre en iyi ne alınabilir ?

Maks 4.000 lira bütçe var.

Huawei ve Xiaomi önceliğim

Teşekkürlerr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Madem bu konu bu kadar top oldu (yalan yok bu konuyu okuduktan sonra android telefon alınır tekrar dedim). O zaman sevgili abiler, özellikle apple-android geçişini sürekli yapmış abilerden bir cevap isteğim var. Hadi bana güzel bi telefon önerin apple dan kurtulmaya hazırım

İphone 6 kullanıyorum 3 yıldır. Şuan android bir cihaza geçersem fiyatına göre en iyi ne alınabilir ?

Teşekkürlerr
    Mi9se global romlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Bundan gerçekten haberim yoktu . Ne zaman geldi iosa bu özellik?
    iOS 13 ıle beraber geldı hocam. Artık usb bellek takıp mouse bıle kullanabılıyorsunuz.

Bu konuyu acan ve burada bılmeden yorum yazanlar su vıdeoyu ızleyebılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

Sıkıntı mı cıkarır o yüzden mi
    Hayır kesinlikle sıkıntılı bir marka değil, ama olurda sorun çıkarırsa resmi garanti ile muhatap olmak daha iyi o açıdan söyledim.
    Ayrıca Xiaomi'nin yalnızca telefonları değil, aldığım bütün ürünleri premium kalitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 27 Ekim 2019; 20:8:59 >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ithalatçı garantili mi 6 var
    Cihazda ghost screen sorunu ve kamerada netleme sorunu vardı
    Cihazı korkarak garantiye gönderdim
    4 Ekim'de telefonu aldığım telefoncuya cihazı garantiye göndermesi için verdim 10 Ekim'de cihaz garantiden ekran ve kamera ücretsiz değişmiş olarak geldi
    Açıkçası servisin hızına şaşırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Madem bu konu bu kadar top oldu (yalan yok bu konuyu okuduktan sonra android telefon alınır tekrar dedim). O zaman sevgili abiler, özellikle apple-android geçişini sürekli yapmış abilerden bir cevap isteğim var. Hadi bana güzel bi telefon önerin apple dan kurtulmaya hazırım

Teşekkürlerr
    www.amazon.com.tr
    Xiaomi Red Mi Note 6 Pro, 64 GB, Dual Sim Smartphone, Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr: Alp Bilgisayar ve Yazılım
    https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Smartphone-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07HK4JNV1/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

• berkans kullanıcısına yanıt
    Safariden dosya indirip usb ye atılması özelliği çok güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 27 Ekim 2019; 21:1:21 >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    S10e

• çok şaşırıyorum, insanların bir telefondan beklentileri paragraflar dolusu hale gelmiş yok ekranı ikiye bölüp kullanamazmışsın yok bildirim ledi yokmuş. yahu 94 doğumluyum, teknolojinin yeni yeni yaygınlaştığı dönemde büyüdük, ben daha bildirim ledi neymiş diye meraklı meraklı gezinirken gelmiş koca koca adamlar aldığı telefon patates kızartmıyor diye ağlıyor. 29 sayfa değer mi elin iPhone'u arkadaşlar? kalkmış 5000-10bin tllik telefonları konuşuyoruz alooo bu parayla 1 aylık dükkan kirası ödeniyor ne ara bu kadar tüketim meraklısı bi toplum olduk??
  • P30 lite nasıldır hocam ?

• Huawei ve xiaomi öncelik dedim.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Mi9se varken bence o alınmaz hocam

• Geri tuşu yok yazmış ben ondan sonrasını okumadım. Ne diyeyim, insanların kendini avutma şekli farklı.
  • Evet siz haklısınız yok, o yüzden iPhone almayın.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    İki markadan da cihazlarım var, yenisini aldığımda eskiyi çekmeceye kaldırıyorum. İsterse hiç değer kaybetmesin umrumda olmaz. Satmak için değil, kullanmak için telefon alıyor normalde insanlar.
  • İphone sadece telefondur. Aynı zamanda yarım akıllıdır.

Android hem telefon hem cep bilgisayarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 27 Ekim 2019; 21:28:11 >
  • Note 7 kullanıyorum. Telefonun bir süre sonra şiştiğini kabullenmek lazım. İki senedir sıfırlamamıştım, hafta içinde bu konuyu görüp sıfırladım ve yedeği kurdum ama pek değişen olmadı.. ayrıca itunesi beğenmiyoruz ama yedekleme ve geri yükleme konusunda çok iyi. Note 7de yedeği geri yükledikten sonra bazı ayarlar uçtu gitti. Pil performansının zamanla azalması her telefonun kaderi, giriş seviyesi telefonlardaki pil kalitesi düşük olduğu sürece onlar daha çok hissedecektir.
    İos da güncelleme geldikçe benzer şişme kasma gibi şeyler yaşanıyor fakat 2 değilde 3 4 sene sonra..
    İos a asla geçmem diyemiyorum. Androidle iyi kötü anlaşıyoruz, bir süre daha devam edelim. O sırada ios çift hat desteği getirirse neden olmasın.

• Therocqula kullanıcısına yanıt
    akıcılık demek istediğiniz, ekran tazeleme hızıyla alakalı.
  • Dunyada en sevmedıgım sey hıc bır sey bılmeden her seyı bıldıgını sanmaktır.

Baktı olmuyor yenı maddeler eklemıs. Yapılabılen seylerı yapılamaz seklınde gostermıs. Muhtemelen hayatında bır tane iPhone kullanmadın. Sagdan soldan google'layıp yazıyorsun buraya.

Yere düştüğü gibi ekran paramparça olur. Bu yüzdendir ki çoğu iPhone sahibi kırık ekranla gezer.

Androıd tarafında cunku celık kasa telefonlar ve 2050 teknolojısı camlar var degıl mı ? Gorılla Glass fılan duydun mu hayatında hıc ? Butun telefonlar onu kullanır. Ve butun telefonlar, tabletler, televızyonlar kısaca cam ıceren her sey duserse kırılır.

Geri tuşu yoktur

Gerı tusu yoktur Gerı fonksıyonu vardır ve cok ıslevseldır. Androıd'de ki gerı tusunun ıslevını gorur.

2019 yılında kumlu fotoğraf çeker.

instagram'da shotoniphone11 baslıgı var. Bak bakalım kumlu mu cekıyor. Ya da o kadar uzaga gıtmene gerek yok. Sayfası var DH'de. Gıt oku, fotograflara bak. Insanlara sor kumlu mu cekıyor ? Yoksa dunyanın en basarılı mobıl kameralarına mı sahıp ?

Telefonu TV'ye yansıtamazsın, tabi 1500 lira verip Apple TV almazsan. Ya da Android'e geçip bedava da yansıtabilirsin.

Yıne eksık bılgı. Aırplay 2 ıle beraber TV'lere bu ozellık geldı. Coktandır pıyasada hatta. Arkadasım evınde Samsung televızyonuna dırek yansıtması da dahıl her seyı yapabılıyor. AppleTV'ye fılan ıhtıyacın yok.

Güncelleme gelince yüklemeye ödünüz kopar. Fellik fellik siteleri dolaşıp yükleyenlerin yorumlarını okursunuz.

iOS'un en saglam tarafı verdıgı guncellemelerdır. En nefret eden adam bıle bunu kabul eder. Komık olmus bu.

iTunes indirmeden dosya kopyalayamazsın. Bir video atana kadar imanın gevrer. Farklı bilgisayardan müzik mi atacaksın? Eski müziklerine ''Elveda'' de

Muzıkte atarsın, dosya da. Hemde flash bellegınden dırek telefona atarsın.Flash bellek yetmesse Hard dıskten atarsın ya da hard dıske kopyalarsın. Yıne mı yetmedı networkten dosyalarına erısırsın. Dosyalama sıstemı vardır. Atmak ıcınde bılgısayara fılan ıhtıyacın yoktur. Yıne yanlıs, eksık,trol bılgılerden bırı.

Ekranı ikiye bölüp farklı uygulamlarla çalışma şansınız yok.

Evet yoktur. Ama aramamda cunku kaydırma hareketlerı var. Ikı uygulamayı yan yana sayfalarda acıp mılısanıye de dıgerıne gecıp ıslem yapabılırsınız. Androıd'de uygulamaların ekran bolumunu desteklemesı lazım. iPhone'da buna gerek bıle yok.

Görüntülü konuşma yaparken farklı uygulamaları kullanamazsın.

Ne demek ıstemıssın pek anlamadım. Goruntulu gorusme yaparken baska uygulamaları nasıl kullanamıyor mussun ?

Ses açıp kaparken ekranın ortasını kaplayan hoparlör resmi canınızı sıkmasın, biraz bekleyince geçiyor.

ne iOS'dan ne de iPhone'dan en ufak bilgin olmadığı cok acık bır sekılde bu yazdıgından bellı.

iCloud şifresini unuttun ve telefonu satın alan sen değil misin? At çöpe gitsin.

Telefonu baskası senın adına alacak. Senın adına kendı maılıyle sıfre olusturacak. Sende unutacan telefon cop olacak oylemı ? Halamın.. dıye baslayan bır cumle vardı. iCloud sıfresı guvenlık sınıfında en basarılı uygulamalardan bırıdır. Bır zahmet sıfrenı unutma. Bu verdıgın sacma ornek Gmaıl sıfremı unuttum Gmaıl cop o zaman demek gıbı bır sey. iCloud sayesınde calınmaların onune gecılır. Telefonu bulmak kolaylasır. Arastır bıraz. Bılmemek ayıp degıl.

- Pahalıdır. O paraya motorsiklet alabilir ya da 3 tane ev taksidi ödeyebilirsiniz.

Note 10 Plus 11239TL
    Mate 30 Pro 8000TL

Daha baska yazayım mı ? Androıd telefonların fıyatından haberın yok. Yoksa sen gırıs sevıyesı Androıd telefonlarla mı karsılastırıyorsun ?

Neyse konu sahıbı tam bır trol. Duzgun yazsa emın olun bu uslupla konusmam. Ama su dunyada yalan seylerle fıkır uretmek en dayanamadıgım sey.

Bu arada trol dıyenlerınız de olabılır. Forumda neredeyse 8 Samsung sayfasının sahıbı olarak bunu yazıyorum. Androıd bence cok guzel. Note 10 plus harıka bır cıhaz. Ama benım ıhtıyaclarımı su an ıcın iPhone'lar karsılıyor. Bu bır tercıh meselesıdır. Bıttı nokta.

• 5.5 yıl kullandığım 5s'ime 2 hafta önce veda ettim. Yerine p30 lite aldım. Gayet iyi telefon. İhtiyacım olan herşey var. Sıradan kullanıcı için ideal telefon iPhone ama benim için bir telefonun değeri max aylık maaşımın 1/3 ünü geçmemeli. O fiyata iPhone olsa iPhone alırdım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.