Şimdi Ara

iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
12
Favori
60.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
373 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır telefon inceleyen YouTube kanallarına bakıyorum, bazıları orta seviye android telefonla iPhone 11 Pro'nun kamerasını karşılaştırıp "iPhone çöp yhaa, alınmaz" diyor; bazılarıysa top-tier dediğimiz amiral gemisi android telefonlarla iPhone 8'i karşılaştırıp "Abi iPhone yhaa kalite kokuyor" diyor.

Anlatmaya çalıştığım şey şu: Bu işi meslek olarak yapan, belli bir yeterliliğe sahip adamlar bile fanboyluk yapıp yanlış bilgi verirken teknolojinin sadece UI kısmıyla ilgilenip içine giremeyen halkım insanı nasıl anlasın iPhone ve Android'in birbirinden daha iyi olmadığını.

Evet. İki platform da birbirinden daha iyi değil. Farklı kitlelere hitap ediyorlar. Herkes kendisine hitap eden platformu savunuyor. Bu yanlış. Ben Android'i zengin kişiselleştirme imkanları ve açık kaynak kodlu mimarisi için kullanıyorsam bir başkası iPhone'u klasik, sabit ve kolay arayüzü için veya sosyal medyadaki üstün görüntü kalitesi için tercih edebilir. Buna hoşgörüyle yaklaşmamız lazım.

Uzun lafın kısası Android adamdır iPhone kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp.adalar -- 22 Ocak 2020; 22:8:59 >

• iPhone’dan Android bir telefona geçmek benim için attan inip eşeğe binmekten farksız.

Sırf iPhone - iPad arasındaki uyum bile insanı bu ekosistemde tutmaya yeter. Birinde başladığım bir şeyi ötekinde tamamlayabiliyorum. iPhone’da bir sayfa açtığım zaman tablette de ona saniyeler içinde geçebiliyorum. Birini aramam gerektiğinde tablet yakındaysa onu telefon gibi kullanabiliyorum. X uygulaması durduruldu y uygulaması durduruldu türevi hatalar almıyorum. Senkronizasyon jet hızıyla çalışıyor.

Android telefon android tablet alsam birbirlerinden habersiz iki cihaz gibi çalışacaklar. Marketten indireceğim üçüncü parti uygulamalar da binbir türlü sorun çıkaracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alp.adalar kullanıcısına yanıt
    HWP mesela bu adamlar Xiaomi ve Huawei ile anlaşmaları var reklamlarını yapıyor ve sürekli övüyorlar, Samsung ve Apple çöp gözü ile bakıyorlar ve insanları yanıltıyorlar.
    HWP nin kurucularının bazı arkadaşları Xiaomi ve Huaweide çalışıyor ben artık onları izlemiyorum çünkü güven ve doğru bilgi vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Stabilte ile ilk mesajın alakasını anlamadım. İphone 6s kullanıcısı olarak bazı yerlerde katılsamda arkadaşa iphone kullananlar bu avantajları ve dezavantajları zaten göz önüne alarak kullanıyor.

Çok fazla özgürlük seviyorsan zaten android kullanırsın, bende kullandım.

Hem ios sevip hemde çok özgürlük istiyorsan ios a jailbreak yaparsın.
    Hocam sikinti su ki cogu kisi hayatinda Android kullanmadan Android'i asagiliyor.

Adam 2015 oncesi kalma donma-cokme problemlerinden bahsediyor. Ne soylenir bu adama?
  • iphone 11 kullanıyorum okumadım boşuna hepsini

şaka bir yana hiçbir zaman yazılım şirketlerinin fanı olmayı anlamadım, paranız neye yetiyor neyle mutlu oluyorsanız onu kullanın, naçizane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde android kullanıyorum. Daha geniş bir program portföyü, daha geniş donanım üzerine erişebilme bana daha cazip geliyor. Nedense son zamanlarda Android telefonlar dev gibi ekranlara büründü. Kullandığım telefonda öyle ne cebe sığıyor ne elde kolay taşınıyor. Apple bu konuda çok beğendiğim bir şey yaptı yeni iphone SE 2020 çıkarttı. Hem karım, hemde kızım iphone kullandığı için çokda yabancı değilim. Apple ürünlerini gereksiz pahalı bulduğum için almazdım ama küçük olması hoşuma gitti, belki ileride bir iphone SE 2020 alabilirim.
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    Teknoloji, yazılım vb haberlerin tartışıldığı bir forumda SE’nin lansman haberine 1500 küsür yorum gelmişti (sitenin ortalamasına göre çok).

1500 yorumun 1000’i piyasada kompakt bir amiral gemisi olmadığından yakınıyordu. Apple oldukça büyük bir marketi eline alacak gibi gözüküyor. Yüz tanıma, köşeden köşeye ekran gibi teknolojilere geçmek istemeyenler, küçük ekranla rahat edenlere mükemmel bir telefon çıkmış oldu.

Üzücü olan ise bu telefonun bir rakibi yok, hem Android hem de Apple tarafında. Firmalar arası rekabet tüketiciye yarayan bir şey normalde..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.