< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 27 Ekim 2019; 11:49:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 27 Ekim 2019; 11:49:51 > |
iPhone kullanıcısı olarak katılıyorum
|
Söylediklerinin çoğunun çözümü Apple'ın vereceği yazılımlarla düzeltilebilecek şeyler. En saçma bulduğum özellikler kulaklık girişinin olmaması ve gömülü batarya olayı.
Not : Android kullanıyorum ![]() |
androidi dusurunce perti mi cikiyor
![]() ![]() hocam telefon kasasinin saglamligi icindeki isletim sistemiyle mi alakali oluyo. Androide camur atmak icin biraz yanlis taraftan ataga gectiniz bence ![]() Nedense benim cevremde apple kullanan her 10 kisiden 5 i kirik ekranla dolasiyo. Acaba neden... Bi de su iphone gelip 12 mp ile tokatliyor bolumune bi ara ayrica gülecegim attim hafizaya ![]() |
Bildirim Led 'i yok yaa, 15 k para ver ve bildirim led 'in olmasın. :) Ben öyle telefonun neyseee. :)
|
Bu sefer güldürmedi.
|
Ne içtin kardeş ne içtiysen bizede ver bizde içelim
|
şarja koyuyo, ilk başta bakıyorsun şarj oluyo. sonra ekran kapanıyo hafif telefon sallansa belki şarj olmuyo haberin yok. sürekli ekranı açıp bakıcan 😆🤣
şu son çıkan iphone lar ne kadar sanırım 1500dolar civarına bile satıyolar. yazık günahtır. 3boyutlu çizim programları çalıştıran bilgisayarlar daha ucuz. |
Kulaklık girişini kaldırmak gerçekten nedir ya mobil dünyanın başına gelen en komik şeylerden birisi. Apple yer yok deyip kaldırdı diğer markalar da trend oluyor diye Apple'ın aklına uydular ya ne diyeyim ki. Apple'ın amacı belliydi, airpods satabilmek.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 26 Ekim 2019; 18:38:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzyirmiüç -- 25 Ekim 2019; 10:7:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 25 Ekim 2019; 11:22:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|