Şimdi Ara

iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
12
Favori
60.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
373 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden kızardım ios kullananlara, dosya aktarımı falan çok zor, kısıtlayıcı niye kullanıyorsunuz diye. artık biraz hak veriyorum.

android tarafında, eski telefonların yamulmasının birincil sebebi google play store ve google play hizmetleri. bu iki uygulama her güncellendiğinde daha fazla kaynak tüketiyor. Telefon ne zaman takılmaya başlasa arka planda çalışan işlemlere bakıyorum ve google play hizmetlerinin bir şey yapmaya çalıştığını görüyorum ve durduruyorum.

Bu uygulamalar öyle iğrenç yazılmış ki, 6 gb ram ve 2.73 ghz işlemci bile yeterli gelmiyor.
    Bazı durumlarda bu iki uygulamayı kullanmak zorunlu olmasa düşünmeden direkt kaldırırım.

Bunlara ek olarak, tabi yıllar geçtikçe her uygulama daha fazla kaynak tüketmek istiyor. O da etkili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @berkant hocanın yorumlarını ciddiye alın kendisi tarafsızdır. Adam yıllarca android samsung konusunda öğretici eğitici başlıklar açtı. Bilenler bilir. Ayrıca bu başlık çocukça benim babam senin babanı döver olayına döndü. İphone veya samsung android ceolari bile sizin kadar tartışmaz savunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    5SE var. USB flash bellek takılacak yer yok.Belki üst modellerde vardır ama tel.den PC ye ya da aksi yönde veri aktarmak inanılmaz işkence.
    EaseUS MobiMover, iTunes vs gibi birçok ara program denedim ama tam randıman vermiyor.Ya bağlanmıyor ya da eksik veri yolluyor.

Telefonu direkt PC ye bağlayınca tel.in içini gösterecek ve kayıpsız veri aktaracak kolay bir yöntem lazım.Resim doldu telefon patlayacak yakında.
  • Yıllardır sırayla lg,samsung note 4,samsung galaxy s7edge,samsung note 9 kullanmış ve Iphone telefonlara en fazla hakareti etmiş insanlardan biri olarak 3 gün önce iphone 11 cihazına geçmiş bulunmaktayım.
    Cihaz son derece güzel,akıcı ve şarjı çok iyi gidiyor.samsung dan iphone serisine geçmemdeki en büyük etken samsungun üretmiş olduğu telefonlara en fazla 2 güncelleme verip ardını kesmesidir. Yani ben note 9 telefonu bu yılın başında 6000 tl civarlarında bir paraya aldım ama şu an telefonun üretimi durdu,o da yetmedi bir güncelleme aldı ve sonraki güncellemeden sonra güle güle.ayrıca youtube ve şikayetvar gibi platformlarda samsungun servislerinin nasıl berbat çalıştıklarına açın bakın. Sadece telefon değil evimde samsung buzdolabı var 2 yılda kompresör değişti,şu an yedinci yılına girecek ve kompresör tekrar gitti. İlk gittiğinde cihaz daha garantideydi fakat o zamanın parasıyla 400 küsür lira para almıştı servisi.kompresör garantiye dahil değilmiş :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• turoktr kullanıcısına yanıt
    3utools denedimizmi resimler icin?

• Castorio kullanıcısına yanıt
    Hocam birisi var aliyor laf etmiyor birisi var alamiyor mundar diyor yok sarj az gidiyor yok uygulama yuklenmiyor yok kapali sistem fln filan konu bu yillardir

• YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsunuz hocam s9 alsin 1.5 yil sonra guncelleme alamamasinami yanasin satacagin zaman verdigin paranin %75 oraninda sildiginemi yanasin 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: webco

La senin kullandığın iphone avrupa abd de birim fiyatta 800 tl birim parada sen kendi ülkende vergiden kaynaklı alamıyorsun ne bu havalar alamıyorlar falan haddini bil insanlar almıyor ise ailesini geleceğini düşündüğü için almıyor küstahlık bu yaptığın milyar dolar serveti olan Ali koç da iphone 6s var yakınındayız bu adamda mı alamıyor şimdi?

Alıntıları Göster
    Kafanmı güzel. Benim demek istediğim omu. Ferrari düşün bende alamıyorum. Ama ferrariye sırf bu yüzden b@k attığımı düşün.

Zaten almasın parası olmayan telefona bence 2 3 binden fazla vermesin. Bende almam yeni iphonları 10 bin tl telefona vermem. Ama alamıyorum diyede laf etmem. İyi kötü yönleri tartışılır.

Özetle alamayan veya kullanmayan kişilerin bu yüzden laf etmesi saçma. Bende en son 3 binlerdeyken aldım. Şuan yenilerini bende alamam. Lfı yanlış yerden anlmayın.

• CrimaPayz kullanıcısına yanıt
    Senin önerini merak ettim 4000 e ne almasını istersin ?
  • Ben sırasıyla note4,galaxy s7 edge,note9 kullanmış biri olarak 1 hafta önce iphone 11 pro ya geçiş yaptım.kendi kendime hayıflandım neden daha önce iphone almadığım için.
    Harika bir telefon.özellikle 3 kamera ve 4k video çekim kalitesi,gece çekimi,fotoğraf kalitesi ve renklerin tonu olayı bitirdi.ayrıca video çekimi sırasında mesela bir bölgeye zoom yaptığınızda zoom yaptığınız yerdeki sese odaklanıp diğer sesleri daha kısık ve ikinci plana atıyor.ayrıca 4k video çekimi yaparken ısınma denen bir olay yok.şarj olayı çok iyi şu anda.cihazı kendi şarj cihazından hariç her yerde şarj ederseniz maalesef her telefonun bataryasını yersiniz.
    Ayrıca samsungda kullandığım her iki telefonda da ekranda yanma tarzı birşeyler oluştu.bunu bana samsung bayiisindeki çalışanlar söyledi.telefonu verip note10 alayım dedim kendi telefonlarını ölü paraya alıyorlar.
    Ve en kötü samsung özelliği ise her çıkarttığı cihaza 2 güncelleme verip devamını getirmiyor.cihazı alalı belki bir yıl bile olmadı ama samsung 1 güncelleme yolladı ve ikinci android güncellemesini yolladıktan sonra bizi telefonla başbaşa bırakacak.
    Bu kadar paraları veren insanlar samsung veya iphone da kablosuz kulaklık kullanıyordur zaten.kulaklık örneği biraz boş olmuş.
    Android cihazların arka planda çalışan uygulaması sürüyle.son dönemde sürekli program kapatıp duruyordum.
    İşin özü,led ışık,kulaklık girişi falan hikaye.adamlar ürettiğinin arkasında ve sizi abuk sabuk market programlarına maruz bırakmıyorlar.ayrıca film ve fotoğrafla uğraşıyorsanız neredeyse tüm gimbal markaları iphone tabanlı çalışır.
    Evdeki tvlerde ise yerleşik wifi var ve youtube gibi programlara ulaşım çok kolay.direk tv den açın istediğiniz yere gidin.

• Marineros M kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyorsunuz?

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Denizcilik,yat sektörü

• bu konu kapanacağa benzemiyor, kapanmaz da zaten.

Ben şuan oneplus 7 kullanıyorum. evvelinde 8+.7+.7.6s.5se.5s gibi çoğu ios telefonu ilk çıktığı zamanlarda alıp kullanırdım. çok da beğenerek ve memnun olarak. gerçi hala da iosu beğeniyorum. fakat artık değişen fiyat politikaları alım gücüm vs vs sebeplerle oneplusa geçtim. bundan önce de k20pro, mi9t gibi telefonları denedim beğenmedim. fakat oneplus gerçekten stabil ve güzel bir telefon. oxygenos arayüzü çok düzgün çalışıyor. oneplus güncellemeleri mümkün mertebe çoğu telefona veriyor.
    şimdi objektif olarak değerlendirirsek bir ios stabilliği varmı bence yok. fakat iosa en yakın stabillik diyebilirim(kullandığım androidler içinde)
    ayrıca şuan ipad air2 tabletim de de devamlı ios kullanıyorum. onda da mesela bir youtube venced yok, myt müzik yok, videoder yok, idm yok, bu programlar gerçekten günlük hayatta çok işime yarıyor.

Bence android mi ios mu derseniz, şahsi fikrim olarak şuan android derim. çünkü uygulamalar benim işimi görüyor ve ihtiyacım olduğunu düşündüğüm uygulamalar. bu uygulamalar ios da olsa kesinlikle ios alırım. fakat aradaki fiyat farkı ve ihtiyaç karşılama düzeyine baktığımda şuan oneplus çok doğru bir tercih gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasincalis

bu konu kapanacağa benzemiyor, kapanmaz da zaten.

Ben şuan oneplus 7 kullanıyorum. evvelinde 8+.7+.7.6s.5se.5s gibi çoğu ios telefonu ilk çıktığı zamanlarda alıp kullanırdım. çok da beğenerek ve memnun olarak. gerçi hala da iosu beğeniyorum. fakat artık değişen fiyat politikaları alım gücüm vs vs sebeplerle oneplusa geçtim. bundan önce de k20pro, mi9t gibi telefonları denedim beğenmedim. fakat oneplus gerçekten stabil ve güzel bir telefon. oxygenos arayüzü çok düzgün çalışıyor. oneplus güncellemeleri mümkün mertebe çoğu telefona veriyor.
    şimdi objektif olarak değerlendirirsek bir ios stabilliği varmı bence yok. fakat iosa en yakın stabillik diyebilirim(kullandığım androidler içinde)
    ayrıca şuan ipad air2 tabletim de de devamlı ios kullanıyorum. onda da mesela bir youtube venced yok, myt müzik yok, videoder yok, idm yok, bu programlar gerçekten günlük hayatta çok işime yarıyor.

Bence android mi ios mu derseniz, şahsi fikrim olarak şuan android derim. çünkü uygulamalar benim işimi görüyor ve ihtiyacım olduğunu düşündüğüm uygulamalar. bu uygulamalar ios da olsa kesinlikle ios alırım. fakat aradaki fiyat farkı ve ihtiyaç karşılama düzeyine baktığımda şuan oneplus çok doğru bir tercih gibi.
    mi 8 se kullaniyorum miui'den cok memnun kaldim ben sahsen. ozellikle arama yaparkenki built-in gelen recording ozelligi muthis bir sey.

su videoya da bakinca aslinda ios'un abartildigi acikca goruluyor. ilk zamanlar android teknik acidan daha kalitesiz bir isletim sistemiydi su an cok gelisim kaydedildi(dalvik'ten art'ye gecis mesela) ios'a yaklasti ama ilk izlenim cok onemli oldugu icin maalesef hakkettiginin ustunde ilgi goruyor iphone halen. bir de samsung'un sorunlu touchwiz arayuzunun android ile ozdeslestirilmesi de android'e zarar verdi. ozellikle s3 kullananlar bilir. ulkemizde de cok populer olan bir modeldi.

• Android adamdır

• BloodyMonday kullanıcısına yanıt
    İki telefonu 6 ay sonra aynı teste yok androidin nasıl şiştiğini göreceksin. şişmiyor diyen varsa fanboydur. her telefonda ön yüklü gelen ram temizleme depolama alanı cache temizleyen yazılım mı olur. 5k para veriyorsun düzenli olarak bunları yapıyorsun. ben iphone un hiç şiştiğini görmedim. telefon çok şişti sıfırlayayım diyen olmuyor iphone da
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    11 beta pixellere gelir mi ?

• galaxy s3 veya note 2 onlar da olmazsa, iphone 3gs işini görür
  • Gelir tabii ki .

• YouTube vanced, İnternet download manager, myt music, torrent olayı iosa gelirse ios a geçerim çünkü Androide geçeli pc açtığım yok.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.