benim telefon 1.1.2 4.6bootlanderlıydıı.. kırmaya uğraşırken gitti.. telefon özelliğide çalışmıoyo wifiside ... herşeyi denedim 2gündür hackint0sh un başından kalkmadım bütün yazanları denedim bi türlü beceremedim geri döndürmeyi telefonu.. şimdi telefonda repair needed yazıo açtığınzda acil aramalar faln bile yapılamıyo.. bilen warsa yardmcı olabilrse sewinirim...
öncelikle 112 ye RESTORE edin sonra 111 e RESTORE edin ve bildiğiniz gibi devam edin
yaa ediyorumda itunes error werio restore edince..1.1.1 döndüğüm zamanda REAPAIR NEEDED yazıo ve jailbreak yapmak için *#301# tuşluyamıyosun çünkü aramada yapamıyo zaten...
1.1.2 te dondugunuzde 15 nolu hatayı veriyorsa normal. 1.1.3 ten 1.1.1 e zaten donmez.. benim basıma geldi aynısı. 1.1.2 yüklenip bittikten sonra 15 nolu hatayı alıyorsanız.. ibrickr ile boot yapın. 1.1.2 baslıyacaktır.
bu arada bende hep soyle olur: 1.1.3 ten 1.1.2 ye donerken, ilk kurulum biter boot yaparım: yeşil ekran verir.. 2 ci kez kurdugumda kırmızı ekranı verip 1.1.2 baslar..
ya benimkisi 15nolu hata değil.. 1011 hatasını werio versiyonları yüklemek istediğin zaman..
Eger 1.1.3 e "soft update" yaparsaniz duzelir.
telefon açılmadan nası 1.1.3e soft update yapıcam acaba??