Şimdi Ara

İphone Saçmalığı yada benim eşşekliğim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu kaybettim, herşeyi yedeklediğimi bildiğim için içim rahat yenisini aldım.
    Bundan sonrası tam bir saçmalık olarak bana geri döndü.
    Yeni aldığım telefonu hemen yedeklemeyip, 3 gün boyunca fotoğraf çektim(Benim için önemi pahabiçilmez fotoğraflar).
    İtunes ile geri yükleme yaptığımda yeni aldığım telefonda ki herşeyi silip eski telefonu olduğu gibi geri yükledi.

Düşünemedim, ki ilk kez başıma geldiği için yedekleme işi şimdi çektiğim o fotoğrafları bulmam gerek. Yardımcı olabilecek, bu konu hakkında bilgisi olan veya yönlendirebilecek kimse yok mu?

• İcloud yedekleme açık mıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığım telefonda yedekleme açıktı. Geri yükleme yapınca yeni telefonda ki bütün fotoğraflar silindi maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuzgarHizim

Yeni aldığım telefonda yedekleme açıktı. Geri yükleme yapınca yeni telefonda ki bütün fotoğraflar silindi maalesef.

www.icloud.com adresine girip kontrol et dostum. Orda olma ihtimali bence var...
  • HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    oraya girdiğimde karşıma fotoğraflar diye herhangi bir bölme açılmıyor. Notlar, Rehber, Mail vs. çıksada fotoğraflar çıkmıyor.
  • Cok gecmis olsun diyeyim. Bundan sonra mutlaka yedekleyin. Eylule kadar onedrive herkese 30gb free alan veriyor. İcloud 5gb yetmezse onu da yukleyin yedekleyin. Anlar geri gelmiyor. Saglama almakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuzgarHizim

oraya girdiğimde karşıma fotoğraflar diye herhangi bir bölme açılmıyor. Notlar, Rehber, Mail vs. çıksada fotoğraflar çıkmıyor.

Evet az önce ben de kontrol ettim. Fotoğraflar gözükmüyor. Fakat senin için biraz araştırdım. icloud control panel yüklenirse bilgisayara, görülüyor diyen arkadaşlar var. Onu da yükleyip kesin bir cevap yazmak istemiştim ama Windows XP'de çalışan sürümünü bulamadım. Dolayısıyla deneyemedim. İstersen şu aşağıdaki linkten indirip bir dene...

http://support.apple.com/kb/dl1455

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan ayarlar iclouda girip fotoğraf yayınını açın belki gelir eğer zaten açıksa artık umut kalmamıştır :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdim, şu an onu kurcalıyorum.Fotoğrafları görmek henüz nasip olmasa da saklandığını biliyorum. İçim rahatladı. Telefondan icloud saklama alanına girip baktığımda son yedekleme dün, fotoğraf arşivi de 1 gb yazıyor fotolara ulaşır ulaşmaz haberdar edeceğim. :)

• Benim anladığım kadarı ile yeni aldığınız telefona eski yedeği kurdunuz ve daha sonra yeni resimler çektiniz ama bu resimleri çektikden sonra yedekleme işlemi yapmadan tekrar restore edip eski yedeği kurduğunuz için yeni çektiğiniz resimler malesef silindi geri getirmenin mümkünatı yok.
  • Olmadı iclouddan yeni fotoların olduğu yedeği çekin telefona sonra fotoları itoolsla pcye alın. Bonra restore atıp asıl yedeğinizi çekin. Fotoğraflarıda attınızmı olur biten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honanım Daber kullanıcısına yanıt
    İtunese bağlamadan telefon üzerinden geri yükleme yapmayı denediniz mi. Çünkü yeni aldığınız telefonda yedek açıksa ve şarja takmışsanız icouda yedekleme yapmıştır. diye düşünüyorum denemekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.