Ewt arkadaşlar bilmiyorum sizde de bu tarz durumlar ortaya çıktımı.Bende fazlası ile mevcut.Mesela iphoneumu cebimden çıkardığım zaman şarj ve kulaklık girişlerine toz olsun olmasın istem dışı üflemek, home tuşunun cevresinde olusan tozları tırnak hareketiyle 360 derecelik daire çizerek temizlemeye kalkışmak gibi.konum hic farketmiyor evde dışarıda,otobüste,metroda,vs,vs Hele üfleme seansı tam bir fecahat bir defasında metrodayken birkaç insanın bana delimi bu dercesine bakışlarını yakaladım. Sizde de buna benzer durumlar var ise paylaşırsanız sevinirim.Geyik bir konu oldu ama benim yaşadıklarımdan daha enteresan seylerde çıkabilir:)
Valla bu zamana kadar bende sadece baş parmAgimla ekrandaki parmak izlerini silmek kalıcı kaldı. Hatta senindediklerini hiç yapmadım bile :)
olmak isteyen ama olamayanlarda da oluşabiliyor bu tikler mesela benim gibi , her turkcell , vodafone bayisinin önünden geçerken girmemek için kendimi zor tutuyorum ancak zaten oraya daha önce 10 defa girmişim ve biliyorum ki girersem tezgahtar beni kovacak artık ama tik işte giriliyor
İyice abarttiniz ha iyi ki iphone unuz var
quote:
Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04
İyice abarttiniz ha iyi ki iphone unuz var
sen ne yapıosan aynısı bende var dock takı ve kulaklık gırısıncekı tozları ıcıme cekıom:D bagımlı gibi :D home tusunu sılıom fln :D
quote:
Orijinalden alıntı: tanerth
Ewt arkadaşlar bilmiyorum sizde de bu tarz durumlar ortaya çıktımı.Bende fazlası ile mevcut.Mesela iphoneumu cebimden çıkardığım zaman şarj ve kulaklık girişlerine toz olsun olmasın istem dışı üflemek, home tuşunun cevresinde olusan tozları tırnak hareketiyle 360 derecelik daire çizerek temizlemeye kalkışmak gibi.konum hic farketmiyor evde dışarıda,otobüste,metroda,vs,vs Hele üfleme seansı tam bir fecahat bir defasında metrodayken birkaç insanın bana delimi bu dercesine bakışlarını yakaladım. Sizde de buna benzer durumlar var ise paylaşırsanız sevinirim.Geyik bir konu oldu ama benim yaşadıklarımdan daha enteresan seylerde çıkabilir:)
Valla bizi robot yaptı cihaz..Dediklerini aynen bende yapıyorum..Özellikle üfleme olayı..
quote:
Orijinalden alıntı: vasco1925
sen ne yapıosan aynısı bende var dock takı ve kulaklık gırısıncekı tozları ıcıme cekıom:D bagımlı gibi :D home tusunu sılıom fln :D
kameraların camlarını, home tuşunu ve ekranı silme, ayrıca ahize, mikrofon ve hoparlör deliklerini üfleme bende olanlar da bunlar. tik olarak sıfatlandıracak kadar çok yapmasam da yapıyorum işte arada bi
quote:
Orijinalden alıntı: BuRDeN
kameraların camlarını, home tuşunu ve ekranı silme, ayrıca ahize, mikrofon ve hoparlör deliklerini üfleme bende olanlar da bunlar. tik olarak sıfatlandıracak kadar çok yapmasam da yapıyorum işte arada bi
Alıntıları Göster
Üflemeyin,zaten toz varsa içine daha fazla gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Üflemeyin,zaten toz varsa içine daha fazla gidiyor
Alıntıları Göster
bır tık oluşmadı. önce kı telefonumu da çıkarıp 2 metreden yatağa fırlatıyordum bunu da. önce kı telefonumda kan revan toz ıçındeydı bu da. :)
gobeeme siliyorum ekrani :) , home tusunu temizliyorum, en ufak bi program acsam bile Remove BG ile kapatiyorum hemen, falan filan :)
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
bır tık oluşmadı. önce kı telefonumu da çıkarıp 2 metreden yatağa fırlatıyordum bunu da. önce kı telefonumda kan revan toz ıçındeydı bu da. :)
adam katil beyler
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
adam katil beyler
ahaha. Iphone'un özellığı çok herşeye kullanıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
adam katil beyler
ahaha. Iphone'un özellığı çok herşeye kullanıyorum
Alıntıları Göster
İphone ile ilgili fantezim pek yok ama nereye gidersem benimle. Ayrılamıyoruz :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
Alıntıları Göster
bende arada açıyom menüyü öle sağa sola kaydırıp kaptıp cebime atıyom ne hikmetse
quote:
Orijinalden alıntı: tsp7 bende arada açıyom menüyü öle sağa sola kaydırıp kaptıp cebime atıyom ne hikmetse
Bende de o var
quote:
Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04
quote:
Orijinalden alıntı: tsp7 bende arada açıyom menüyü öle sağa sola kaydırıp kaptıp cebime atıyom ne hikmetse
Bende de o var
Alıntıları Göster
Multitasking tiki var bende..arka planda program çalışırsa rahat edemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
Multitasking tiki var bende..arka planda program çalışırsa rahat edemiyorum
Alıntıları Göster
multitasking tiki var bendede ya . aşırı derecede hemde . telefonu her kilitlemeden önce mutlaka bir remove bg yapıyorum bide arada bi açıp menude sağa sola kaydırıp sonra cebime geri atıyorum istemsiz. birçok kişidede varmış bunlar vay be şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0 Multitasking tiki var bende..arka planda program çalışırsa rahat edemiyorum