Şimdi Ara

iPhone saklama alanı garip bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tam bir yıldır iPhone cihazımı hiç sıfırlamadan aktif bir şekilde kullanıyorum. Gelen güncellemeleri yüklüyorum şu an güncel sürüm 17.6.1 mevcut. Fark ettiğim şöyle bir durum var kendi iPhone cihazınızda da kontrol etmenizi rica edeceğim.

Ayarlara giriş yapın genel sekmesinde kullanılabilir alanı göreceksiniz. Burada bende aşağıdaki gibi görünüyor.

Buradan geri çıkıyorum yine gelen sekmesi içerisinde yer alan iPhone saklama alanına tıklıyorum. Burada kullanılabilir alanı daha fazla gösteriyor yani bir tutarsızlık var ama çözemedim. Çalışma mantığı belki de bu şekilde bilemiyorum. Apple Türkiye ve yabancı danışman arkadaşlar ile de görüştüm ama mantıklı bir açıklama yapamadılar. Sizin fikriniz nedir? Sizde durum nasıl? Telefonu formatlamak hiç istemiyorum sizce gerek var mı formatlamaya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sebebini buldum belki başkasına lazım olur diye yazıyorum. iCloud yüklediğim videolar ve belgelerimi çevrimdışı olarak indirmişim ancak iPhone saklama alanında dosyalar klasöründe bu verilerin toplam cihazda kapladığı data miktarı yazmıyordu. Çevrimdışı olan datayı silince aradaki fark kapandı ve normale döndü.

• partofnature61 P kullanıcısına yanıt

Çevrimdışı olan datayı nereden sildiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Dosyalar uygulamasına giriş yapın. iCloud Drive dokunun ardından içinde bulunan klasör ve ya diğer datalara basılı tutup indirileni sil diyin. İsterseniz basılı tuttuğunuzda bilgiye tıklayın diskte ne kadar yer kapladığını önden görebilirsiniz. Sildikten sonra da aynı şekilde sildiğiniz klasöre veya dataya basılı tutun bilgiye dokunun diskte kapladığı alanın sıfır olduğunu göreceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.