Şimdi Ara

iphone şarj cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şarj cihazını 220 volta dönüştüren alet nerede bulunur.elektrikçilere sordum yok nerede satılıyor bu kaç lira ?

• Dönüştürücü almana gerek yok sadece adaptörün ucuna fiş alacaksın oda 3-5 milyon birşeydir..
  • 110 voltluk değilmi o şarj aleti.ben öyle biliyordum sonra yakmayalım telefonu 220 verip :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonzuxxi

şarj cihazını 220 volta dönüştüren alet nerede bulunur.elektrikçilere sordum yok nerede satılıyor bu kaç lira ?

elektrikciye git amerikadan avrupaya çevirici istiyorum de. 1 ytl bişi.
  • Adaptör 220v destekliyor. Sadece çevirici almanız yeterli. Adaptörün üstündeki küçük yazılara dikkat ederseniz farkedersiniz
  • ben 25 kuruşa almıştım amerikan priz çevirici dedinmi her elektrikçi verir sorunsuz kullanıyorum valla :D:D
  • sağolun arkadaşlar aldım nihayet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar abd den gelen iphone 3gs nin şarj fişi bende de uyumsuz.amerikan priz çeviriciler bir zarar vermez değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _asparagas_

arkadaşlar abd den gelen iphone 3gs nin şarj fişi bende de uyumsuz.amerikan priz çeviriciler bir zarar vermez değil mi?

Hayır, vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: _asparagas_

arkadaşlar abd den gelen iphone 3gs nin şarj fişi bende de uyumsuz.amerikan priz çeviriciler bir zarar vermez değil mi?

Hayır, vermez.

eminsin dimi bak,ona göre sakata gelmesin alet
  • Ben laptopum icin almistim bitanesinde direk prize sokunca patladi digeride asiri isininca patladi. Cok isinmamasina dikkat et elinde kalabilir
  • En iyisi pc ye takmak eğer alacaksanda sıradan bi yerden alma elinde kalmasın TSE li ürünlere bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.