Bildirim
iphone şarj cihazı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dönüştürücü almana gerek yok sadece adaptörün ucuna fiş alacaksın oda 3-5 milyon birşeydir.. -
110 voltluk değilmi o şarj aleti.ben öyle biliyordum sonra yakmayalım telefonu 220 verip :) -
quote:
Orjinalden alıntı: sonzuxxi
şarj cihazını 220 volta dönüştüren alet nerede bulunur.elektrikçilere sordum yok nerede satılıyor bu kaç lira ?
elektrikciye git amerikadan avrupaya çevirici istiyorum de. 1 ytl bişi. -
Adaptör 220v destekliyor. Sadece çevirici almanız yeterli. Adaptörün üstündeki küçük yazılara dikkat ederseniz farkedersiniz -
ben 25 kuruşa almıştım amerikan priz çevirici dedinmi her elektrikçi verir sorunsuz kullanıyorum valla :D:D -
sağolun arkadaşlar aldım nihayet -
arkadaşlar abd den gelen iphone 3gs nin şarj fişi bende de uyumsuz.amerikan priz çeviriciler bir zarar vermez değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: _asparagas_
arkadaşlar abd den gelen iphone 3gs nin şarj fişi bende de uyumsuz.amerikan priz çeviriciler bir zarar vermez değil mi?
Hayır, vermez. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Orijinalden alıntı: _asparagas_
arkadaşlar abd den gelen iphone 3gs nin şarj fişi bende de uyumsuz.amerikan priz çeviriciler bir zarar vermez değil mi?
Hayır, vermez.
eminsin dimi bak,ona göre sakata gelmesin alet -
Ben laptopum icin almistim bitanesinde direk prize sokunca patladi digeride asiri isininca patladi. Cok isinmamasina dikkat et elinde kalabilir -
En iyisi pc ye takmak eğer alacaksanda sıradan bi yerden alma elinde kalmasın TSE li ürünlere bak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- ipad mi macbook mu
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- apple books türkçe kitap okuma
- ipad pil sağlığı öğrenme
- uygulama indirmeden karekod okutma
- always on display iphone
- iphone 16 pro max dokunmatik sorunu
- amerikada iphone fiyatları
- ios 17 hangi telefonlarda var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X