< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (16. sayfa)
-
-
cihaz cok güzel ama asla bu para etmez,asla
2.el 11pro alırım daha iyi
-
Sıfır fiyatlarına da çok fazla zam gelmiş. Telefondan memnunum ama asla 17 18 bin seviyesinde olmamalı fiyatı. Ancak 14 ve 14 pro fiyatları ve diğer telefonların fiyatlarının da artışı ile muhtemelen daha çok se 2022 satışı olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısacası Apple gidin android alın demiş. Fiyatları biraz sabit tutarlarsa apple giriş seviyesi alacakları direkt süpürürler.
-
Bu yazıyı gördüğüm iyi oldu. Tahmin etmiştim aslında. Arada dağlar kadar fark olmasa da farkedilir derecede bir fark olacağını düşünüyordum ki öyle de olmuş. Hem pilde artış hem de işlemcide güç tüketimi daha verimli olduğu için deşarj süresinde hatırı sayılır bir iyileşme olduğunu düşünüyordum. İkinci nesil kullanıcısı olarak geçmeyi düşünüyorum. Bu saatten sonra iPhone XR/11 gibi modellere para vermek saçmalık. Zaten ikinci nesil modeli iPhone 11 ile aynı işlemciye sahip hatta iPhone XR’dan donanım olarak da daha güçlü. Sırf ekran ve pil için daha pahalı ve daha eski donanımlı bir modele geçmek akıl kârı bir iş değil. Benim amacım donanımı güncellemek. Mini serilerin ikinci elleri bile alınmaz durumda. iPhone 13 mini bakayım dedim malum sitede alınacak gibi değil. Neredeyse sıfır fiyatına yakın. HB’de değişim kampanyası var. Üzerine 6-7 bin neyse koyup güncellerim artık. En mantıklı yol bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 9 Eylül 2022; 19:19:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu konu neden Apple bölümünde görünmüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynen o şekilde yaptım hocam ve hiç pişman değilim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. 6s'ten 11'e geçince büyük ve ağır telefona bir türlü alışamamıştım. 11'i satıp 6s'e döndükten sonra 13 mini mi alsam derken hb eskiyi getir kampanyası ile SE3 uyguna geldi ve aldım. Çok memnunum, şarjı bana bir gün rahat yetiyor. Spigen thin fit kılıfı ile de ince ve hafifliğini koruyor mis gibi.
hocam o kılıftan ben de alacağım ince mi?Bir de tuşları kapatmıyor herhalde üst ve alt da acık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 10 Eylül 2022; 8:7:32 >
ayınısı yasadım bende :) lakin 11in büyük ekranına alısmıs olacagımki s3 kücük geliyor onun dısında cok güzel telefon
-
Evet tuşlar açıkta. Alt ve üst kısımları sadece köşelerden sarıyor, tam istediğim gibi.
merhaba dostlar , eşime hediye alacağım bundan.
aksesuarsız kutudan kablosu çıkıyor mu . hangi orijinal adaptörü almam lazım ? sizler ne kullanıyorsunuz ?
yardımcı olursanız çok sevinirim apple çok anladığım bir marka değil çünkü .
-
İos 15.7 de olan arkadaşlar geekbench 5 indirip cpu testi yapabilir mi?
İos 16 için : 1734 - 4616
-
kablo var hocam, direk apple ın 20w orj almanızı öneririm ama ankerde iyidir
www.gurgencler.com.trAnker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü - Apple iPhone Hızlı Şarj Uyumlu - A2633https://www.gurgencler.com.tr/anker-powerport-iii-nano-20w-usb-c-guc-adaptoru-apple-iphone-hizli-sarj-uyumlu-a2633?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce&v=1.88.7 -
Tesekkurler hocam, bende orijinal almaya dusundum ama apple sitesi aksesuarlarda sorun yasiyorum alamadim. Acaba 1.nesil se orijinal sarjiyla 3. Nesili sarj edebilir miyiz , pile zarari olur mu?
Eski orijinal adaptör ile de şarj edebilirsiniz, zararı olmaz.
arada bir servis yok yazıyor sonra hemen duzeliyor, anlik oluyor yani. yaşayan var mı bunu? eski cihazlarımda (android) hic yasamiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 13 Eylül 2022; 23:10:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vala benımde masallah dediğim 2 gün yasamıyor bugun 3.kez kendi kedine reset attı cihaz
15.4 yüklü, güncelleyip deneyeceğim eger yine yaparsa üzgünüm cok sevmiştim bu cihazı ama bunada elveda diyeceğiz
gözünü seveyim 6s sadece bataryada üzüyordu
-
İos16 gayet akıcı arkadaşlar ama pil bakımdan 15.7 oturmuş.Hiç bitmiyor sanki :) 16- 16.1 de biraz hızlı düşüyor.Şu anlık 15.7 de kaldım.İmzalar kapanmadan kararınızı verin.
Geekbench skorlarında ios 16 önde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 16 Eylül 2022; 8:23:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X