< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (17. sayfa)
-
-
evet hocam hıc guncellemdim ios 16da geldi bakalım ins düzelir cok memnundum cunku
-
15.7 ye de güncelleyebilirsiniz
-
İpsw.me de cikmadi ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o kadar profesyonel değilim. OTA dan güncelliyorum ben. ikisi de gözüküyor şu anda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ios hackeriOS 15.7 and iPadOS 15.7 Released, Get IPSW Download Links Here - iOS Hackerhttps://ioshacker.com/news/ios-15-7-and-ipados-15-7-released-get-ipsw-download-links-here
tesekkur ederim
-
Sürümü indirip kurunca hata veriyor hocam.(15.7)İpsw.me den 15.6.1 önce yükleyin sonra zaten 15.7 göreceksiniz öyle güncelleme yapın.
-
16 dan memnun olmadığım konular vardı, tam olmasa da sanki şarj süresi azalmıştı.
Ancak 16.0.2 ile tamamen düzeldi, suanda gayet iyi
Bu telefon hiç satmadı sanırım
Evet biraz öyle olmuş.
bt günlüğüiPhone SE 2022 Satış Rakamları Hayal Kırıklığına Uğrattı!https://www.btgunlugu.com/iphone-se-2022-satis-rakamlari-hayal-kirikligina-ugratti/ -
haberde se icin orta guc, 11 icin guclu telefon denmis. yalniz se, 11 den daha guclu. biri a13 kullaniyor biri a15.
11 her türlü tokatlar kardeş.
11 ekran kasa oranı dışında istisnasız hic bir konuda kamera dahil se 3 ü tokatlayamaz. Ben birebir olarak 11 almaya mağazaya gittim, ancak tabiki böyle enflasyonun yüksek olduğu zamanlarda harcanan paranın kıymeti de çok. İyice araştırdım, bir sürü kişiyle görüştüm karşılaştırmalar yaptım. Se2022 nin kamerası 11 den işlemcinin de etkisiyle daha başarılı. İşlemci farkına, hız farkına zaten değinmiyorum.
ekran konusuna gelince yorumu tamamen kişiye göre yapmak lazım. Ben iPhone 3G sonrası yaklaşık 10 sene boyunca Galaxy Note 1, Note 4, Xiaomi Note 9S telefonlarını kullandım ve hepsi de tepsi görevi görecek kadar büyük cihazlardı. Yıllarca da iPhone a verilen paralar boşuna dedim ancak kamera, işlemci farkını yaşayınca gördüm. Ekranda bunun gibi, ilkten tabiki böyle her yerde tepsi gibi telefonlara alışınca kucuk geliyor ancak o kadar pratik, hızlı ve kullanışlı bir telefon ki, bir süre sonra ekranda hiç göze batmıyor.
Ben mesela 5 sene boyunca çok çok rahat ve keyifli bir şekilde SE2022 yi kullanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam pil performansı nasıl? SE20 kullanıcısıyım telefon bir gün çıkarmıyor açıkçası.
-
Hocam cihaz yeni olduğu için de olabilir ama ben yoğun kullanımda bile bitiremiyorum şarjını. Sabah 7 de çektim şarjdan şuan 21 de.
pil sağlığım %100 tabi suanda bunun da etkisi vardır bir de herhangi bir oyun vs de yüklü değil. Ancak iş yerimde se2020 kullanan 2 arkadaşım var, akşam olmadan iş yerindeyken tekrar şarj etmek durumunda kalıyorlar ikisininde pil sağlığı %98. Muhtemelen A15 in de tasarruf etkisi var
-
A13 ve A16 farkı bile %25-30. Grafik Apple'a ait.
SE3'te A15 olduğuna göre iPhone 11 güç açısından pek demode sayılmaz. Bazıları için kamera, ekran ve batarya ömrü ile hala tercih sebebi.
-
Kardeşim 2 senedir 11 kullanıyor, çok da memnun. Gerçekten de suanda gayet iyi durumda. Ancak 2019 da çıkan bir telefon olduğu için, ios17 itibariyle yavaşlamalar başlayacak ios20 ye kadar alsa bile ki ben maksimum 19 u alacağını düşünüyorum.
SE3 ile 11 arasında ki tercih tamamen kullanıcı yorumuna bağlı. Ben 12.500 e aldım Ağustos ayinda (maalesef enflasyonist ortamın zararları suan cihaz 17 bin tl) bu kadar para verdiğim bir cihazın en az minimum da 5 6 sene güncelleme desteği almasını çok önemsedim. Kamerası 13 ile çok yakın, zaten hep şunu da konuşmuyor muyuz iPhone X in kamerası bile gayet iyi durumda diye. Ekran evet küçük tek bir tek eksi yönü telefonun ekranı ve kasası. Onda da ben ve bu telefonu tercih edenler zaten bunu önemsemediğine göre, diğer hiç bir veride, grafikte 11 SE3 ün üstünde de olmadığına göre SE3 ü 11 hiç bir alanda tokatlayamaz bu cok net. Evet SE4 de yapacakları çentikli ekranı bu modelde yapabilirlerdi ve daha fazla satardı ama şunu atlamayalım bu cihaz yurt dışında 500 para birimi, bizde maalesef milyarlar yapıyor :)
-
SE3 yaklaşık %20 gibi daha hızlı yani aralarında çok büyük fark yok. A9-A10 farkı gibi bir şey bu bağlamda iPhone 11'de iş görür. Demek istediğim buydu.
SE3 şüphesiz 2 yıl daha fazla destek alacak fakat bana göre 6-7 yıl daha tahammül edilecek bir cihaz değil. çünkü bu kasa SE2 ile zaten ömrünü çoktan doldurmuştu. SE3 basbayağı sündürme bi model oldu. Şu an 4 inçlik SE1'i kullanmak nasıl işkenceyse SE2 ve SE3'de 2-3 yıla kadar aynı duruma düşecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X