Şimdi Ara

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
26
Favori
49.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losttime35 kullanıcısına yanıt
    ;

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 28 Ağustos 2022; 9:24:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

15.6.1 de 6 saat alıyordum hocam ama betada 8 saat ekran süresi alıyorum.

• Arvelo kullanıcısına yanıt

Hemde daha %31

bu süreyi hangi sürümle alıyorsunuz

bu sureleri verdiğine göre tek gozden gecirmem gereken ekranın yetip yetmeyeceği

s21 ile arasında kaldım yaklaşık aynı fiyatlar alınan ekran süreleride benzer zor bir seçim olacak bana...

• kyaman06 kullanıcısına yanıt

Çok iyi süre kocaman bataryası olup 8 saat verenler utanmalı :)

en güncel surum hocam. bataryayı dert etmeyin gayet iyi, 20w adaptör alırsanız yarım saatte 0-50 oluyor zaten.
    ben 3 senelik galaxy a50’den geçtim, ekranı 6.4 inçti, alırken ekran yetecek mi diye düşündüm ama alışmam 1 gün sürdü. dizi film izlerken ilk izlediğimde kötü gelmişti ama ona da alıştım sayılır. tabii bunlar boyut kısmı, yüksek çözünürlüklü super amoledden sonra biraz kalitesizmiş gibi gelmedi değil. küçük ekran hoşuma gidiyor artık, cebe rahat sığıyor, tek elle kullanılıyor.

• Aslında çok film video izlemem telefondan.

Video cekerim arada, excell tablosu incelemem veya doldurmam gerekiyor , aksamları biraz clash of clans oynarım aslında bana fazlasıyla yeteceğini anladım ama yine de büyük ekran için s21 kafamı karıştırmıyor değil.

Birde ben iki hat kullanıyorum buda bataryayı etkileyebilir se3 te şimdi aklıma geldi bu.

• Se ve mini modellere kullanıcıyı batarya performans konusunda üzme potansiyeli yüksek modeller ama kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir en fazla pil sağlığı 90 a kadar sonrası için artık yavaş yavaş hissettirmeye başlar yetersiz olduğunu ister yanlış anlayın isterseniz hak veririn sonuç olarak başta dediğim gibi sıkıntı verme potansiyeli yüksek

6..7..8..x xr 11 kullandım uzun süre kısa süre ise 12-13 kullandım
    Se 2020 iOS 14.8 yüklü 4 ay kullandım 3. Ayda 99 a düştü pil sağlığı ilana koyup sattım günde 2 kez şarj ihtiyacım oluyordu memnun olan nasıl memnun şaşıyorum
    Şu an asıl kullandığım model 11 ama Bugünle beraber son 2 gündür 12 mini kullanıyorum pil sağlığı 92 bir şans daha vermek istedim denk geldi tanıdık bi telefoncudan geçici süreliğine 5-7 gün için 12 minin pil performansı gerçekten abartmıyorum rezalet
    Sosyal medya vs kullanmıyorum bi Twitter var onda da gelen bildirimleri okuyup kapatıyorum banka uygulamaları yüklü gereksiz ayarlar kapalı Sadece safari YouTube en çok kullandığım uygulamalar whatsappten vs mesajlaşan birisi değilim mesaj gelirse…. Banka uygulamaları ise nadir desem yanlış olmaz konum vs ayarlar kapalı benim kontrolümde ihtiyaç oldukça açıp kapatıyorum oyun zaten yok oynamıyorum yani kısacası basit kullanıcıyım ama son 2 gündür açıkçası memnun değilim bu arada iOS 15.6.1 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 28 Ağustos 2022; 10:38:57 >

Hocam excel ile işin varsa çok zorlanırsın küçük ekranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 28 Ağustos 2022; 10:43:51 >
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Pil performansı olarak ikinci nesile göre nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Hocam eğer pahalanmassa ayın 5i gibi s21 sipariş etmeye karar verdim. Hem ekran daha büyük hem taşınabilir hem amiral gemisi model..

se3 2000lira daha pahalı daha az ozellikle sunulan iphone giriş seviye modeli , 2. El satışta da çok talep gören iphone modellerinden de degil.

Sonuç s21 çok daha mantıklı geliyor.

6.2inç hocam.En uygun bence 5.4 mini modelleri.=)

Telefonu neye göre amiral gemisi olarak tanımladığınıza bağlı. Mesela se3 deki işlemci gücüne Samsung 7-8 sene sonra anca ulaşır herhalde

• se 1.nci neslin yazılımı kesildi. ios 17 de de 2.nci neslin kesilir herhalde. se serilerine 5-6 yazılım güncellemesi anca veriyorlar.

• Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fark olmz diyordum ama bariz fark var arada 2. nesil su gibi götürüyordu, şimdilik 3. nesilde 1 günü rahatlıkla çıkartıyor. Oyun falan oynamıyorum ben.
    Örnek olarak ekran süresi de ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 29 Ağustos 2022; 14:47:31 >
  • Beta son %30 civarı şarj ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 29 Ağustos 2022; 17:20:52 >
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    Biraz üstün körü bir yorum olmuş se 2020 ile iPhone 11 aynı alt yapıya sahip a13 işlemci desteği ne zaman biterse hem se 2020 hemde iPhone 11 in güncel iOS desteği o zaman biter, konun se serileri ile bir ilgisi yok…

• Bazı ozellikleri kırpılmış geliyor da se modelllerinin o yuzden dedim apple için amiral model değil neticede.

tasarımıda güzel aslında ama isim icin ekran biraz buyuk olsa daha iyi olur, mesela se4 a15 hatta daha eski bir işlemci ile gelsin tasarım güncel olursa düsunmeden alırım apple tarafındaki yazılım ve kalite kesinlikle tartışılmaz tum android dunyasına fark atar.

• Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, Vatan bilgisayardan son 64gb olanı aldım, 128 lik ve 256 lık versiyonu gönül almak isterdi ama fiyatı bence yüksekti. iCloud 50gb yedekleme ile fotoğraf video vs yedekleme işlerimi hallediyorum.
    Ekran olarak tabi küçük ancak alışması zor değil ve kullanımı o kadar rahat ki hele tablet gibi android telefonlardan sonra hiç ekran gözüme batmıyor.
    Benim için en büyük kriter video cekim performansı ve güncelleme desteği idi, se2022 a15 işlemcisi ve 4K 60fps desteği ile tam olarak beni karşılıyor, bir telefona 30k 40k vermek açıkçası içimden gelmiyor yoksa ekran vs tabi daha iyi olanı almak isterdim.

Bence gayet yeterli, fotoğraf ve videoda kesinlikle benzer fiyatlarda ki android telefonlardan net olarak daha iyi bir telefon.

• iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.