< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (19. sayfa)
-
-
Eksiklerine, eski görüntüsünü kabul etmeme rağmen bende seviyorum. Daha doğrusu, tamamen kötülemek ve kullanılmaz demek yerine telefondan ne ne beklendiğine bağlı olduğunu düşünüyorum.
Maalesef, Türkiye gibi alım gücü düşük ülkeler için güncel iOS ve iPhone deneyimini kısıtlı da olsa sunan cihazlar bunlar.
17 bin TL yapar mı emin değilim, kur dengesizliği de etken tabiki.
Ancak 4K 60fps video çeken android cihazlar bile 17 18 bin TL.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben cihaz dan pil performans kadar şuan kadar üzmedi Yanlız ne olur olmaz diye lingteck powerbank hep elimde ben memnunum burda alınırmı diye sormuştum alınır diyen arkadaşa teşekkür ederim
Aynen hocam 1 gün yetiyor ve cepte ağırlık yapmıyor.
-
cihazdan memnunum ama gelecek olan zamlar aklımı karıstırdı
bunu satıp 13pro yd alıp kıbrısa gidis geliş ile kayıt mantıklı olur mu sizce
imei kayıt ücreti yılbasından sonra 6bintl olacak
-
Fazla olacak diyorlar bende sordum
Mobil uygulama geliştirdin mi hiç?
-
Geçen iPhone 13 mini 64 gb telefon kafa kafaya takas istedi arkadaş vermedim se 2022 256 gb üste para versen bile vermem dedim satmış bundan almış 128 gb pilin de bir sıkıntı olmuş iPhone değişim yapmış şimdi memnun ikinci el alırken dikkat edin pil de şişme olmuştu
Arkadaşlar iphone se 3. nesil için önerebileceğiniz orjinal adaptor ve kablo varmı ayrıca hızlı sarj yapacak bende şu an apple'nın orjinal adaptor ve kablosu var ama 5w lık adaptor ve bu 3. nesil SE'yi hızlı sarj yapmıyor yani hangi adaptorü almam lazım kabloda var orjinal ama varmı bilgisi olan ?
-
Şunu al hocam riske girme
apple (tr)20 W USB-C Güç Adaptörü satın alınhttps://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
13 mini bu cihazdan çok daha iyi hocam.
300 idi 400 olmus yılbasından sonra 500 olur artık neye ihtiyacınız varsa su sıra alın gecin
-
Apple watch almamak için kendimi zor tutuyorum. Biliyorum fırlayacak fiyatı ama. Boğazımızdan kısıp ona vereceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 13 Aralık 2022; 10:50:15 >
bu cihazdan 11pro ya gecmek mantıklı mı olur acaba üstüne cüzi ekleme yaparak
-
beklentinize göre değişir. mesela ekrandan memnun değilim küçük geliyor diyorsanız 11 pro mantıklı olacaktır ama se daha yeni bir cihaz ömrü daha uzun olacaktır. 11 pro da oldukça iyi bir cihaz.
Niye kimse kullanmıyor bu cihazı halbuki çok güzel cihaz. Tek sıkıntı ekran IPS LCD bu da bim poşedi gibi görüntü demek ve ekran küçük. 4.7 inç fakat ele oturuyor, keşke 5.5 inç versiyonu da gelseydi ama yok. Şu an 11 yerine alınabilecek en güzel cihaz iOS’ta.
Apple’nın resmi sitesindeki resmi orijinal adaptör ve kablosunu alabilirsiniz. Sahte adaptör kullanmayın.
Bu kasa şahane fakat 4.7 inç ile devam ederlerse bu gidişle kimse almaz. SE 4.Nesil kesinlikle ya XR kasa ya da 5.5inçlik eski kasa olmalı.
Öyle olacak zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X