Şimdi Ara

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
26
Favori
48.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SE 2022 için şimdi yok mu kullanan ios 16 sürümü ?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, şarj konusu çok önemliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Kramer -- 9 Ocak 2023; 12:19:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran süresi paylaşabilir misiniz arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • medusacrx35 M kullanıcısına yanıt
    Ben iOS 16 çıktığı gün yükledim, genel olarak memnunum ancak son sürüm 16.3 de bazen frame düşüşü hissediyorum menü de. Hoşuma gitmiyor. Muhtemelen düzeltirler 16.4 ile ancak a15 işlemcili bir cihaz için hoş değil. Şarj süresi olarak 1 günü çıkarabiliyor ancak yoğun harita, internetten film izleme gibi işlemlerde pil hızlı tükeniyor. 5 ay oldu alalı pil sağlığım %99

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bazen cihaz kitleniyor, home button da güç tuşu da ekranı açmıyor, 3-4 deneme sonra açıyor, 2. nesil kullanan arkadaşıma da sordum onda da bazen olduğunu söyledi. siz de yaşıyor musunuz?

• Arvelo kullanıcısına yanıt

Ben de arada yaşıyorum bahsettiğiniz sorun a benzer. Sorun olduğunda power tuşu ile telefon ekranı kapanmıyor

• kyibe kullanıcısına yanıt

Uzun süredir ios15.7.1 kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım. Sizde ki sürüm nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FikirLideri kullanıcısına yanıt

Merhaba. Uzun süredir 15.7 sürümünü kullanıyorum.

• Arvelo kullanıcısına yanıt
    Bende 16.3 yüklü hep yaşıyorum

• Selam arkadaşlar, fikirleriniz benim için önemli size danışmak istiyorum.

Şu anda Samsung M21 kullanıyorum.

İşim gereği yüksek ihtimal elime bu cihaz geçecek ve uzun bir süre bunu kullanacağım ya da M21 ile devam edeceğim bu 2. telefonum olacak.

M21 de beni cezbeden 3 şey var,

1- Reklam engelleyici olan web browser seçeneği ( youtube dahil ) ,

2- 6000 mah batarya. Şarjı 2 gün dayanıyor bana.

3- Hafıza ( 64 GB + Hafıza kartı seçeneği )

İphone SE 3.nesil kullanıcıları olarak sizin yorumlarınızı almak istiyorum. iOS ' un avantajlarını kullanarak yukarıdaki 3 maddeyi nasıl kendi lehime çevirebilirim?

Safari ya da Chrome, Firefox vs. desteği nasıl reklam engelleme açısından,

2000 mah batarya 2 gün olmasa da navigasyon ve youtube kullanımına rağmen 1 gün çıkarır mı?

iOS ' un stabilitesini ve kamera kalitesini, güncelleme desteğini vs zaten biliyorum. Genel kullanıcı deneyinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 3 Şubat 2023; 1:45:47 >

• Se 3. nesil için güzel kırılmaz cam ve kılıf önerebilecek olan var mı ?

• ilker07 kullanıcısına yanıt

Ben de iş telefonu M21 , şahsi olarak SE3 kullanıyorum.

- Safari için app store'da hyperweb adinda bir uygulama var. Reklam engelleyici ve başka eklentiler sunuyor.

- Pil tasarrufu için gerekli ayarları yaparsanız oyun oynamadan 1 günü rahat çıkarır. Navigasyon açarsanız gunde 2 kez şarj isteyebilir.

- Hafıza artırmak için iCloud'a yedekleme yaparak hafızadan yer kazanabilirsiniz.

- Tek elle kullanım kolaylığından, hafifliginden dolayı iş dışında M21'in yüzüne bile bakmıyorum.

Başka sorularınız olursa özel mesajdan sorabilirsiniz.

Merhaba. Estetik kaygınız yoksa linkteki ürün gayet kullanışlı. 2022 Mayıs ayından bu yana kullanıyorum, 360' koruma sağlıyor ve gerçekten koruyor.

aliexpress.com
    275.67TRY 31% OFF|For IPhone SE 2022/2020 durumda For iPhone 7/8 durumda i BLASON Ares tam vücut sağlam tampon kapak dahili ekran koruyucu|Telefon Tamponu| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000955454876.html?spm=a2g0o.store_pc_allProduct.8148356.3.3a87144bxuf7IZ&pdp_npi=2%40dis%21TRY%21TRY%20399.61%21TRY%20275.67%21%21%21%21%21%40211b88ef16758026181495447e1411%2112000021173618686%21sh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 7 Şubat 2023; 23:44:28 >

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cok açıklayıcı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 14 Şubat 2023; 0:43:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankerin 20W adaptörünü kullandım şimdiye kadar ve akşam saatinden sabaha kadar %100 bıraktığım şarj %99-100 şeklinde kalıyordu ve işe giderken müzik dinlersem (yarım saat kadar) %95-97 arası şarjda varıyordum işe.

Az önce orijinal 20W adaptör ile ilk defa şarj ettim ve 1 saat geçmesine rağmen %97 gösteriyor pili.

Bu normal bir durum mu arkadaşlar?

Ekleme: Ayrıca telefonum 5G ağına bağlanabiliyordu, orijinal diye aldığım adaptörden sonra bağlanamıyorum şu an gerçekten sinirlendim. İade oluşturdum adaptör için. Şarjım %86'ya kadar da düştü 

Ekleme 2: İadeyi iptal ettim, bugün 4. kez şarj ettim orijinal olan adaptör ve şarj eskiye döndü. Modemin 5G wifi ağına da bağlanabiliyorum çok garip bir şekilde 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 19 Şubat 2023; 18:26:45 >

• Merhaba arkadaşlar, bu telefonla ilgili bir kaç sorum olacak size; günlük kullanımla kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Ön ve arka kamera performansı nasıl? Home tuşunun geç tepki verdigini söyleyenler olmuş, bu sorun düzeltildi mi? Genel olarak artıları eksileri nelerdir, kronik sorunları varmı vb. konularda bilgi verebilirmisiniz?

• iOS 16 ya güncellemeli miyim ? Kararsız kaldım pişman olur muyum olmaz miyim fikirlerinize ihtiyacım var

• Créw kullanıcısına yanıt

bende aynı şekilde se 3. nesil kullanan kimse ios 16 sürümü kullanmıyor heralde ?

Yukarda bahsetmiştim aslında iOS 16 kullanıyorum gayet iyi hiç bir problem yok zaten kilit ekranı dışında aslında majör bir değişiklik mevcut değil. Batarya ömrü konusunda da 15 ile aynı

• yusernfn Y kullanıcısına yanıt

6-7 saat ekran süresi, diğer yönü ile sorunsuz sadece biraz zaman sonra ekran kücük kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 29 Mart 2023; 10:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.