Şimdi Ara

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
26
Favori
48.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihaz yeni çip ile xr veya xs ayarında çıkmalıydı bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wildecooke kullanıcısına yanıt
    Yani olabilir fakat eski kasayı seven tayfa için bu son şans diye Apple yapmıştır. Sonraki’nde zaten XR kasa olacak. Umarım A16 Bionic ile gelir, SE 3.nesilden geçmeye değecek birşey olmaz çünkü. Anca SE 5.nesil beklenir. O da A16 ile garanti geleceği için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SE serisi, telefona sadece telefon muamelesi yapanlar için geliştirilmiş bir seridir. Küçük, abilerine göre daha minimum donanımlı olması da bundan sanırım. Cep telefonunu yatağına almayan, gece kendisinden uzağa koyan, telefon görüşmelerimi yapayım, maillerime bakayım, arada internet sitelerinde surf yapayım, telefon acayip foto çekmese de olur diyenler için gayet idealdir ve zaten bu insan türü için üretilmektedir. Bundan dolayı dev ekranlı değildir, bundan dolayı satış rakamları acayip rekorlar kırmaz ama hep üretilmeye devam eder. Cep telefonuyla oyun oynamayı, kaliteli fotoğraflar çekmeyi, film izlemeyi sevenler için zaten daha büyük ekranlı ve daha özellikli gerek Iphone gerek farklı marka/modeller fazlasıyla var. Bırakın SE serisi olduğu gibi kalsın, mini, ele avuca sığan, sevimli, sadece ihtiyaçları karşılayan bir seri olarak.

İyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 25 Aralık 2022; 15:32:13 >
  • kyibe kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum!

• kyibe kullanıcısına yanıt
    Güncel se lerin minimum donanımlı olduğunu ve resim kalitesinin düşük olduğunu söylemek biraz tuhaf ve komik oldu sanki, bence oyundu sosyal medyaydı gibi boş beleş işlerle uğraşmayan yetişkin insan telefonu fln desek daha yerinde olur sanki

• Bu boyutu insan arıyor. Telefonlar çok ağırlaştı artık. ihtiyacımız olmasa bile yenisi ister olduk. Ben sürekli pc basındayım mause kullanımım çok fazla bide buna ağır telefon eklenince eziyet olabiliyor uzun süreçte.

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

SE 3 modelini satın almadan önce Samsung Galaxy A71 modelini kullanıyordum. Boyutu dışında telefonun herşeyinden çok memnundum fakat tek elle kullanamamak, cebe koyamamak, koruma kılıfı ile boyutunun daha da büyümesi derken bir yerde artık pes ettirdi. Telefonu cebime koyunca pantolon aşağı sarkıyordu :) Piyasada alınabilecek küçük boyutlu tek marka/model Iphone SE serisi ve Mini serileri. Başka da marka/model yok,şaka gibi. Eğer Apple SE ve Mini serilerini üretmeyi bırakırsa halimiz harap.

• Arkadaşlar iphone se 3. nesil kullanıyorum ios 15.7 sürümü sizce 16.2 kullanmalı mıyım yüklemek fayda eder mi ve de 20 w adaptör almak istiyorum sizce apple orjinal 20 w adaptör mü yoksa başka bir marka ürün mü farkediyor mu sizce yorumlarsanız sevinirim

• medusacrx35 M kullanıcısına yanıt
    Orijinal haricinde Anker'i öneririm. Ugreen'in de adaptörleri iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 16.2 sürümü hakkında bilgisi olan se 3. nesil için ?

• medusacrx35 M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Elbet diğer markalardan da kaliteli adaptör vardır ama hiç riske girmeyip, firmadan orjinal Apple ürünü alın. Belki bir miktar pahalıya alacaksınız ama "şarj aleti ve şarj" telefonlar için hayati önem taşıyan bir konu. Ve kullandığımız telefonlar da birkaç yıl öncesinin otomobil parası artık. Konu dışı olacak ama yine de anlatmak isterim; bu sabah işe giderken telefonu elimde sallayıp gidiyorum. Bir an aklıma telefonun 16000 TL civarında olduğu geldi ve elimde 16000 lirayı sallıyormuşum gibi hissedip hemen telefonu koydum cebime. Velhasıl, değerli eşya artık bu cihazlar.

16.2 sürümü hakkındaki sorunuzun cevabını, 15.7 sürümünü kullanan birisi olarak ben de merak ediyorum. Bir bilen yeşillendirirse memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 3 Ocak 2023; 21:4:13 >
  • Günlük aldığınız ekran süresinin ss'lerini atabilir misiniz? Şu an Samsung Galaxy S21 kullanıyorum ve memnun değilim. S21'den bu telefona geçilir mi?

• John-Kramer J kullanıcısına yanıt
    bir samsungdan bırak se 2022yi iphone 7 ye bile geçilir, se 2022 güncel işlemcili bir atom karıncadır, pil çok göreceli bir konu başkasının deneyimi yanıltıcı olur, illa pil önemliyse 11-12-13-14 ana serilerine bakın

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Iphone 7'den S21'e geçmiştim. O kadar özlüyorum ki...

• Merhabalar , cihaz ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. (9 aydır ) Pil sağlığı %93

Halen daha iOS 15 surumu kullanmaktayım. Sizce iOS 16 güncellemeli miyim ?

İşlemcisi cok güçlü olduğu icin kasma donma olmasından en ufak şüphem yok fakat pil ömründe beni neler bekliyor onu bilmiyorum.

• John-Kramer J kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorsanız standart kullanımda ortalama 5 saat civarı ekran süresi alırsınız. Yalnız büyük ekrandan küçük ekrana geçmek biraz zor gelebilir. İmkanınız varsa iPhone 13 mini de düşünebilirsiniz.

• Gelen haberlere bakılırsa Apple seriyi tamamen rafa kaldırmış olabilir.

• Arkadaşlar ios 15.7'de ne kadar ekran süresi alıtorsunuz? 7'den 11'e veya SE'ye geçmeyi düşünüyorum. Daha üstüne geçemiyorum çünkü OLED gözümü ağrıtıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Hocam se 2022 ve iphone 11 kullanmış biri olarak Se nin ekranı daha göz dostu. İphone 11 in ekranı gözü yorabiliyor. Kişisel gözlemim bu şekilde. İphone 11 ekranın ppi değeri se ye göre düşük. O da görüntüyü biraz bulanık gibi birşey yapıypr ekranları yanyana karşılaştırınca. Gözü yoran bu da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 8 Ocak 2023; 23:54:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.