Şimdi Ara

iPhone SE inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka plan muzıgı olmamıs-daha blues havası akustıc bıse daha ıyı olur

• 100 milyarlarca dolarlık bir şirketten bahsediyoruz. Yeni tasarım mı yapamayacaklar? Bence çok doğru hamle yapmışlar. İPhone bir tasarımı 2 yıl kullanır. Aksesuar üreticisinden piyasaya sürdürülebilirliği, Geriye uyum Önemli. iPhone 5c için ne kadar aksesuar gördünüz. 5c ölü doğmuştu. Aynı hataya düşmediler. İPhone se i5s in mirasını devraldığı için tutacak bir üründür. Keza i5s iPhone telefonları içinde en beğendiğimdi.
    Ayrıca oneplus one kullanıcısıyım. Acayip memnunum. Herhangi bir platform veya markanın fanı değilim. Bu iPhone se doğru tasarım doğru donanım. Sezarın hakkı Sezarın. Fiyat olarak Apple ürünleri için uygun ama genel anlamda pahalı.
    Benim şahsi fikrim hiç bir telefon bulunduğu ülkenin askeri ücretinden fazla olmamalıdır. Markaya bakmadan kaça ne kadar ne veriyor ona bakarım.
    Dönüp dolanıp yapacağın şey alo demek facebook twitter internet sörf basit bir kaç oyun. O yüzden ihtiyacınıza göre harcama yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barish -- 7 Nisan 2016; 1:08:59 >

• fx57 kullanıcısına yanıt
    ona bakarsak 4 serisine dönmemiz gerekir, tasarımın düşündüğünüz anlamda komple değişmesi marka imajı açısından olumlu bir hamle olmayacaktır. üslubum için kusura bakmayın sizin kadar kibar olamıyorum o an öyle demem icap etti sonuçta karşımda zaman mefhumu olmayan bir çocuk var klavye başında nakış işleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 7 Nisan 2016; 1:01:00 >
  • Bu telefonu düşünüyordum lakin huawei p9 görünce bi durdum.Onun incelemesi ne zaman gelecek acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden iPhone kullanıcılar mecburen böylesine küçük ekranlı telefonları kullanmak zorundaydı çünkü başka alternatif yoktu, ancak şuan akıllı telefonlarla yapılabilecek bir dünya şey varken küçücük ekrana sıkışmak tam bir delilik...

Bu telefonun alacak adam yalnızca telefon görüşmesi falan yapacak, çok fazla telefonu kurcalamayacak. Fotoğraf falan görüntülemeyi, web sitelerinde gezmeyi geçtim, mesaj yazmak dahi tam bir işkence...

• Samimi ve güzel bir inceleme olmuş teşekkürler Erdi Bey. T-shirt'ünüzü çok beğendim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot 4 yıl mı biraz daha sallasaydın 5-6 yıl falan abartmakta üstünüze yok çıkalı 2.5 yıl anca oldu.
    Merhaba, Bu tasarımın temelleri iPhone 5 ile atıldı, onu referans almamız gerekiyor. Hatta daha derin bir analiz ile telefon çıktığı günü değil planlamanın başladığı dönemi baz alırsak çünkü telefon piyasaya çıkmadan haftalar önce üretime giriyor, tasarım onayı aylar önce veriliyor vs. Kısacası, iPhone SEnin sahip olduğu tasarım dili 5-6 yıl öncesinin fikri kesinlikle. Mesajlarınızdaki üslubunuza dikkat ederseniz ayrıca memnun olurum. Teşekkürler.

inceleme için Erdi abiye teşekkür ederim ama bu telefon ile sony z5c kıyaslamak gerekirse tabi galaxy s6-edge hangisini tavsiye edersiniz

• SE yazısını görmesem 5s nin renk karşılaştırması zannedecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek verilmiş bir inceleme. Ellerine sağlık abi.
  • adamlar şu sıralar da yeni çıkan tellerin önünü kesmek istemiş ama boş işler bunlar 16 gb ne la ben açıkçası ipone nin Nokia nın batmadan önce ki zamanlarındaki gibi saçmaladığını düşünüyorum yavaştan eli ayağı dolaşmaya başladı
  • Madem ki 6s özellikleri 5se'ye sığmış. Niye 6s batarya kapasitesi düşük o zaman?

• Ekran kasa oranı kötü olmasına rağmen cihazı şık buluyorum ama bazı saçmalıklar var. 5000 mahlık pili olan vibe p1 bundan hızlı şarj oluyor bu rezillik, ön kamera günümüzde özçekim çılgınlığı varken kötü. Parmak izi okuyucunun önceki nesil olması da kötü.
  • Övgülerde eleştirilerde yerinde olmuş.
    İnceleme için teşekkürler.

• Adeti yerine getireyim: ÇÖP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S fiyatıyla satışa sunulsaydı apple'a dua bile edilirdi ancak malesef genelde piyasada yanlış algı oluşturuluyor 5S kasasına sıkıştırılmış 6S diye. hatta dün kocaman bir gazetenin incelemesinde parmak izi için 6S ile aynı diyordu.
  • Ederi 1500 lira.

• SE=Sazan Edition

• İnsanlar neden asgari yazmayı bilmiyor da askeri yazıyor bi türlü anlamıyorum.

Bu telefonun rakibi yok. Hem 4,5" ve altında bu gücü veren telefon yok, hem de iosun bu konuda rakibi kendisi. Google kendi telefonuna bile 5 yıl güncelleme vermiyor. Hızlı, sorunsuz, pratik, güncelleme sıkıntısı olmayan düzgün bir yazılım marketi olan vs. rakibi yok.

• tam keklik telefonu olmuş.

• Diger konuya da yazmistim, Iphone 6 kullacilarinin SE'ye gecmeleri icin bana gore hazirladigim 10 sebep, daha eski versiyon kullanlar da ilgilenebilir;

1- Ip6'nin kasasi malum dayaniksiz, illa uzerine oturmaniza gerek yok, ön cepte bile SE'ye kiyasla hemen bukulebiliyor

2- Nispeten buyuk oldugu icin tek elle kullanimi daha zor, 4" ideal (goreceli)

3- Cikintili kamera ve cihaz tasarimi cok kotu (cizgiler vs.), SE nin tasarimi bu anlamda daha sorunsuz (goreceli)

4- Ram icin 1 GB yetersiz, IOS10 u dusunursek 2GB a terfi etmek akillica

5- Performans acisindan cok daha hizli

6- Batarya omru cok daha iyi

7- Fiyat olarak gayet makul, ozellikle garantisi devam eden ip6'yi 1800-2100tl bandinda satabileceginizi dusunursek

8- 6 ya gore suya daha fazla dayanikli

9- Daha iyi kamera

10- Ip7 baz versiyonu 3000tl uzeri olacagi icin ve devrimsel bir yenilik beklenmedigi icin (3D touch fiyaskosuna benzer gereksiz bazi yeniliklerle gelebilir elbette) bu parayi vermek yerine iyi bir alternatif..

Eger ip7 gercekten almaya deger bir yenilikle gelirse elinizde 5-6 aylik yeni bir cihaz olmus olacak, gene cok zarar etmeden satip 7 alinabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.