Şimdi Ara

iPhone SE inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yazdıklarımı dikkatle okuyun.İnanın Iphone kullanan biri aldığı telefonu en az 3 sene hatta 5 sene kullanıyor bu arada android alan bir kişi bu sürede en az 2 hatta 3-4 android telefon değiştirip zarar ediyor bunu bizzat gözlemliyorum yani Iphone yorum yapanlar bunu göz önüne alsınlar ve verdikleri para Iphone parasına denk geliyor zarar ediyorlar..Iphone alan neden tercih eder 1)bilir'ki yarın bir gün paraya çevirse temiz kullandıysa en az zarar eder alıcısı her zaman vardır.2-Iphone bir Samsung gibi 8-10 ayda bir telefon çıkarıp kullanıcısının aklını çelmez modelleri 1,5-2 sene ara ile çıkar hatta modele çok talep olursa bu süre uzar niye yeni model çıkarıp eski modelin önünü kessin 3-güncelleme konusunda kullanıcısını üzmez 4-5 sene güncelleme verip sistemi canlı tutar 4-telefonda problem olduğunda tamiri sıkıntılı olursa bire bir değişim yapar Android telefon servisleri gibi peşinden koşturmaz öyle'ki Android telefon yetkili servislerinden birine öyle telefon ile ulaşmakta mümkün değil adrese yolluyorsun ulaş ulaşabilirsen..yani kısacası hem Android hem Apple deneyimi yaşamış biri olarak çok dikkatli gözlemlerim bunlardır yoksa millet bende dahil parasını sokakta bulmuyor ancak pratikte ve uygulamada Iphone alan daha kazançlı çıkıyor.. herkese mutlu,mesut günler..

• Se 64 kullanıyorum pil ömrü 6s ten bile daha iyi hız inanılmaz.

• Videoda oynanan oyunların isimleri nelerdir arkadşalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtPonent

Se 64 kullanıyorum pil ömrü 6s ten bile daha iyi hız inanılmaz.

Olsun o kadar ekranı kü.ük 6s ten fazla fark yok ama btarya süresinde
  • Merhaba ben 2 gün önce İPHONE SE aldım. Telefonu kullanmaya başladığımdan beri sarjla ilgili bir sıkıntım var. Daha önce hep android kullandığım için ios u bilmiyorum. Telefonuma bazı uygulamalar yükledim.(instagram,shazam,snapchat,swarm,whatsapp,youtube,retrica,photoshop fix,minion rush ve magic rush) Şu an yüklü uygulamalar bunlar. Telefonun uygulamaları otomatik güncelle özelliği kapalı,arka planda uygulama yenile kapalı, siri ve hey siri özelliği kapalı, konum servisleri kapalı,bildirimler önemli olan uygulamalar için açık, ekran parlaklığı %50 civarında, hoparlör %80 açık ve wifi kullanıyorum. Sorun şöyle; snapchat uygulamasında 5 dk duruyorum şarjım örnek olarak %80den %76'ya düşüyor. Youtube da 3 dk'lık video izliyorum %90dan %89'a falan düşüyor. Dün bunla ilgili notlar aldım. Telefonumu %100den şarjdan aldım saat 6:09da, sadece 2 saatlik yoğun bi kullanımım oldu youtube'a girdim müzik dinledim, snapchatte takıldım, oyun oynadım tabi 2 saat dediysem full 2 saat değil ara ara kapatıp kullanmadığım zamanlar oldu neyse bunun sonunda şarjım %77ye düştü. 8:09da %77 ile işe gittim, gün içinde normal bir şekilde ara ara kullandım, saat 15:11de telefonumun şarjı %1'e düşmüştü ve şarja taktım. Telefonun beklemesinde bir sıkıntı yok, saydığım kapalı özelliklerle birlikte wifi'yide kapatıp 9 saat kullanmadan bekledim %100den bir düşüş olmadı. Sorunumu anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir. Benim burda takıldığım konu bu kadar özelliğin kapatılmış olduğu halde bu kadar hızlı düşüşün olması, o özellikleri açıp kullansam ne olur bilemiyorum. Sizce bu normal bir durum mu? Eğer anormal ise direk servise yollamayı düşünüyorum.

• Merhaba ben 2 gün önce İPHONE SE aldım. Telefonu kullanmaya başladığımdan beri sarjla ilgili bir sıkıntım var. Daha önce hep android kullandığım için ios u bilmiyorum. Telefonuma bazı uygulamalar yükledim.(instagram,shazam,snapchat,swarm,whatsapp,youtube,retrica,photoshop fix,minion rush ve magic rush) Şu an yüklü uygulamalar bunlar. Telefonun uygulamaları otomatik güncelle özelliği kapalı,arka planda uygulama yenile kapalı, siri ve hey siri özelliği kapalı, konum servisleri kapalı,bildirimler önemli olan uygulamalar için açık, ekran parlaklığı %50 civarında, hoparlör %80 açık ve wifi kullanıyorum. Sorun şöyle; snapchat uygulamasında 5 dk duruyorum şarjım örnek olarak %80den %76'ya düşüyor. Youtube da 3 dk'lık video izliyorum %90dan %89'a falan düşüyor. Dün bunla ilgili notlar aldım. Telefonumu %100den şarjdan aldım saat 6:09da, sadece 2 saatlik yoğun bi kullanımım oldu youtube'a girdim müzik dinledim, snapchatte takıldım, oyun oynadım tabi 2 saat dediysem full 2 saat değil ara ara kapatıp kullanmadığım zamanlar oldu neyse bunun sonunda şarjım %77ye düştü. 8:09da %77 ile işe gittim, gün içinde normal bir şekilde ara ara kullandım, saat 15:11de telefonumun şarjı %1'e düşmüştü ve şarja taktım. Telefonun beklemesinde bir sıkıntı yok, saydığım kapalı özelliklerle birlikte wifi'yide kapatıp 9 saat kullanmadan bekledim %100den bir düşüş olmadı. Sorunumu anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir. Benim burda takıldığım konu bu kadar özelliğin kapatılmış olduğu halde bu kadar hızlı düşüşün olması, o özellikleri açıp kullansam ne olur bilemiyorum. Sizce bu normal bir durum mu? Eğer anormal bir durumsa hemen servise yollamayı düşünüyorum.

• apple dünyaaki 1 numaralı telefonları yapıyoda şöyle bi tasarım hiç akıllarına gelmiyomu anlamıyom.takos gibi telefonlardadiretiyolar.şarp aquos cyristal gibi ekran kasa oranı yüzde seksenin üstünde bir tasrım yapmk bu adarmı zor..yüzde 60 ekran kasa oranımı olur be.yani şarp aynı boyutlara 5 inç ekranı sığdırıyo.ama bizim ülkede satılmıyo.birde artık selfi kamerası ana kamerdan daha önemli hale gelmiş 1.2 selfi kamerası nedir yaa.ya şöyle bir tasarım görene kadar 10 yıl bekleriz herhalde.5 inç ekranlı boyutlar 130 a 6 cm.incelik 6 mm.ağırlık 120gr.batarya 2 gün gidecek. .ön kamera 12mp.suya toza darbelere dayanıklı.apple a9 işlemci.

• Bugün itibari ile almış bulunuyorum. Küçük ekranlı ama kasma donma yapmayacak çok güçlü bir telefondu almak istediğim bu yüzden buna karar verdim. Android tarafında harici hdd gibi ele gelen Z5c ile parmak izi okuyucusu ve batarya performansı facia olan Galaxy Alpha vardı. Ne yazık ki android olarak 4.0 - 4.5 inch arasında çok güçlü bir cihaz malesef yok bu yüzden doğru karar verdiğimi düşünüyorum. İos meselesi canımı sıksa da alışacağım artık. İnceleme için çok teşekkür ederim.
  • Benim Iphone SE'de hopörlör sorunu var. Bazen patlak hopörlör gibi ses çıkarıyor neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok hızlı ve güzel telefon FAKAT… gecen ay teli kaybettim 15 dakika sonra müşteri hizmetlerini aradım kimliği felan söyledim bi kaç soru sordu cevapladım ıphonemi bul açıkmıydı açıkdı 1 dakika bekletecem dedi ve cevap TELEFON KAPALI BULAMIYORUZ !!!!!! ıphone orda benim gözümde bitti evde kaybetsem ben kendimde bulurum zaten önemli olan bu durumda özelliğin işimizi görmesi sadece polise yönlendirebilirim bizim yapacagımız bişey yok telefonun internete bağlı olmadan göremeyiz dediler ve bittiler bende bi 3 bini gözden çıkarıp s7 edge aldım ama harbiden şarj olayını çözmüş adamlar şaşırdım ıphone 7 de akşam 6,7 gibi düşük pile düşerdim şimdi gece 1 gibi şarj yüzde 10 oluyor yani kıssadan hisse kasko yaptırmayacaksanız IPHONEMİ BUL özelliğine güvenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

çok hızlı ve güzel telefon FAKAT… gecen ay teli kaybettim 15 dakika sonra müşteri hizmetlerini aradım kimliği felan söyledim bi kaç soru sordu cevapladım ıphonemi bul açıkmıydı açıkdı 1 dakika bekletecem dedi ve cevap TELEFON KAPALI BULAMIYORUZ !!!!!! ıphone orda benim gözümde bitti evde kaybetsem ben kendimde bulurum zaten önemli olan bu durumda özelliğin işimizi görmesi sadece polise yönlendirebilirim bizim yapacagımız bişey yok telefonun internete bağlı olmadan göremeyiz dediler ve bittiler bende bi 3 bini gözden çıkarıp s7 edge aldım ama harbiden şarj olayını çözmüş adamlar şaşırdım ıphone 7 de akşam 6,7 gibi düşük pile düşerdim şimdi gece 1 gibi şarj yüzde 10 oluyor yani kıssadan hisse kasko yaptırmayacaksanız IPHONEMİ BUL özelliğine güvenmeyin

geçmiş olsun.
    kardeş sistemi bilen birinin eline geçtiyse yapacak bişey yok.

• Yorumlarda fazla gömülmüş ancak ana konuya bakılırsa telefonu alıp kullananlar içinde oldukça yüksek bir memnuniyet oranı var. Güçlü 6S donanımı sayesinde yüksek performans, (özellikle video izlemeyen ve toplu taşımada sıkışık seyahat edenler için) küçük boyut ile tek elle kullanım rahatlığı, ortalama kullanımda 2 gün giden pil ile en iyi F/P'ye sahip iPhone modeli şu an. 32 GB modeli de belki ileride çıkarsa çok daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.