Bildirim
iPhone SE inceleme videosu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
güzel bir inceleme olmuş detaylarıyla iyice anlatmışsınız teşekkürler erdi bey
Edit: kimse dememiş 1 dakikada nasıl izledinde yorum yaptın diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos1 -- 7 Nisan 2016; 11:07:37 > -
Tasarımını hiç beğenmedim şahsen. -
Elde kalan malzemeyi ne yapsak diye düşünürken bu çıkmış ortaya...
-
Iphone X de gelsin üçlüyü tamamlasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 7 Nisan 2016; 0:05:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inceleme güzel fakat 4 yıl önceki kasayı kullanmak ne derece doğru sürekli samsungu lg yi sürekli dayanıksız diye eleştiriyorsunuz adamlar 4 yıl önceki teknolojiyle üretilmiş kasayı kullanıyor ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂
Tasarımını hiç beğenmedim şahsen.
Tasarım yok ki beğeneceksin copy-paste yapmış adamlar -
REKLAM ALANI BURAYA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rascoal -- 7 Nisan 2016; 9:29:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1650mAh batarya, 135 dakika şarj süresi, yıl 2016. Hmm..
-
Videoyu açtığımda yan sekmeye geçtim. Dedim başka video mu açıldı bi ara moda olan 'vermicem vermicem' müziği ile başlıyomuş.
-
Yıl olmuş 2016 o çerçeve nedir arkadaş :D
İnceleme güzel olmuş elinize sağlık Huawei P9 detaylı incelesi nezaman gelir acaba leica kamera gerçekten heyecan verici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazzini -- 7 Nisan 2016; 0:25:15 >
-
Apple'ın baş tasarımcısına İngiliz Kraliçesi Şövalye ünvanı vermişken 4 yıllık tasarımla çıka gelmeleri garip olmuş. Üstelik Rose Gold eklemeleri dışında bir farklılık yok.
Tasarım zaten çok güzeldi ama en azından kasanın ön tarafını değiştirselerdi keşke. 2012'de o çerçeveler rahatsız etmiyordu ama artık 4 inçlik telefonda o çerçeveler gözüme batıyor.
Donanım konusunda diyecek bir şey yok, ön kamera harici gayet güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Nisan 2016; 0:33:56 > -
İnceleme için elinize sağlık ancak pekte merak edilecek bir durumu yok. Canı sıkılan için izlenilebilir. Donanım geçen yılki donanım. Yazılım belli. Tasarım desen zaten hepsi aynı... Yorum yapıp gidiyorum.(mobildeyim)
-
Küçük ekran elbette sevilebilir. Ki ben de büyük ekran sevmem. Ama bunu direk ekran olarak düşünmemek lazım. Küçük ekrandan kasık küçük telefondur. Sen 5" ekranlı telefon kadar telefon yapıp için 4" ekran koyunca küçük telefon yapmış olmuyorsun.
Ha deseniz ki hitap ettiği kitle için bir anlamı var mı? Elbette yok. Arkasında elma işareti olsun da isterse tuşlu olsun yine on milyonlar satar. Marka algısı var sonuçta.
Not: Roronoa Zoro gözümden kaçmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 7 Nisan 2016; 0:36:49 >
-
siz sakal bırakmayın abi ışıd cı gibi oluyosunuz :))
-
4 yıl mı biraz daha abartsaydın 5-6 yıl falan abartmakta üstünüze yok çıkalı 2.5 yıl anca oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 7 Nisan 2016; 0:39:21 > -
Kurumsal abonelerin bir numarali tercihi olabilecek bir telefon fakat ev kullanicisinin tercihlerine genel anlamda cevap veremeyen vasat bir telefondan öteye geçemiyor nezdimde. Trend büyuk ekranli telefonlardan yana devam ederken apple'in genel olarak kurumsal müşterileri hedef aldığını tahmin ediyorum.
-
En begendigim ozellik metal paslanmaz ve iceri gomulmus elma logosu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GreyParrot
4 yıl mı biraz daha sallasaydın 5-6 yıl falan abartmakta üstünüze yok çıkalı 2.5 yıl anca oldu.
Merhaba,
Bu tasarımın temelleri iPhone 5 ile atıldı, onu referans almamız gerekiyor.
Hatta daha derin bir analiz ile telefon çıktığı günü değil planlamanın başladığı dönemi baz alırsak çünkü telefon piyasaya çıkmadan haftalar önce üretime giriyor, tasarım onayı aylar önce veriliyor vs.
Kısacası, iPhone SE'nin sahip olduğu tasarım dili "5-6" yıl öncesinin fikri kesinlikle.
Mesajlarınızdaki üslubunuza dikkat ederseniz ayrıca memnun olurum.
Teşekkürler. -
Arkadaş cevabı vermiş size ekstra olarakta tam olarak iphone 5s çıkış tarihi de 20 Eylül 2013 tür :)
Düzeltme:Arkadaş dedim de şimdi baktım erdi abimiz cevabı vermiş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 7 Nisan 2016; 0:42:32 >
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- whatsapp şifreleme
- instagram beğenileri görme
- biyografi sözleri
- fotoğraf boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X