Şimdi Ara

Iphone tuş kilidini açtığımda bazen ekran ışıgı anlık sonup tekrar yanıyor yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bahsettıgım gıbı ıphone 5 telefonum ara sıra tuş kilidini açmamla birlikte ışık anlık sonup tekrar yanıyor herzaman olmuyor aradabir acaba bu sorun donanımsalmıdır yazılımsalmıdır cozemedım aynı dertten muzdarıp olan arkadaslarımın yardımlarını beklıyorum

• Aynı durumu eşime iPhone 5'ini ilk aldığımızda iOS 6.0.1 ve 6.0.1'de birkaç kez yaşamıştık. Lakin sonrasında nasıl olduysa 6.1.x sürümleriyle beraber hiç yaşamadık. Muhtemelen yazılımsal bir hata.
  • FarukBurs F kullanıcısına yanıt
    O yazilimsal. Ben 4 kullaniyorum,sizden sonra kontrol ettim, bende de var.
    Acarken bur sey farketmedim ama kapatirken isik 2 kademeli kapaniyor. Once ekran sonuyor ondan sonra flas cakar gibi gri tonda sonup ekran simsiyah oluyor.
    Sizin uyariniza kadar bunu farketmemistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 8 Kasım 2013; 10:08:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7.0.3

+1 yazılımsal sorun heralde telefona yüklendiğimde hızlıca açık uygulamaları kapatırken yaşıyorum.

• Iphone 4 kullanıyorum aynı sorun bende de var.

6.1.3 de oluyordu 7.0.3 yükledim yine sorun devam ediyor ama pek kafaya takmıyorum artık

• Çok sinir bozucu arkadaşlar ya takmamak elde degıl ıkı bın tl verip telefon alıyosunuz yine sorun yine sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede bazen hızlıca uygulamadan bir şeylere gecince ekran kaymıyor bir birine giriyor ekran siyah ekran geliyor sonra düzeliyor :D
  • FarukBurs F kullanıcısına yanıt
    Biz yine boyle ufak tefek seylerle ugrasiyoruz. Samsung s4 basliginda veya htc veya lg basliginda ki buna sonyi de dahil edebiliriz, uygulama acilmamasindan tutun da cihazlarin durduk yerde kapanmasina varincaya kadar, insani gercekten deli edebilecek donanisal hatalarla ugrasan kullanicilari gordukce halime sukrediyorum.

• Çok nadir olarak bende de oluyor. Önemsemiyorum.

• 7.0.3. 4s çok nadir bendede oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.