Bildirim
Iphone u ethernet ile internete baglamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iphone dan bilgisayara aktarmak için kişisel erişim noktasını kullanabirsin
ama tersi oluyor mu bilmiyorum -
Ben de arastirdim ama bulamadim malesef . Ama aklima baska bir fikir geldi. eger cok sık kullaniyorsaniz tp linkin wifi cihazlari var usb bellek seklinde . onlari kullanipp masaustunden wifi ile neti cekebilirsin. en fazla 25-30 tl masraf olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarın laptop ise yada masaüstünde kablosuz alıcı varsa zaten kablolu bağlandığın interneti aynı kablosuz modem gibi yayabilir. yeni ağ oluştur deyip yapıyorsunuz googleda araştırın resimli anlatımıda var -
quote:
Orijinalden alıntı: altuntepe2
bilgisayarın laptop ise yada masaüstünde kablosuz alıcı varsa zaten kablolu bağlandığın interneti aynı kablosuz modem gibi yayabilir. yeni ağ oluştur deyip yapıyorsunuz googleda araştırın resimli anlatımıda var
Ağ ve Paylaşım Merkezini açın
Yeni bir bağlantı ve ya ağ kurun
Kablosuz geçiçi bilgisayarlar arası ağ kur
ileri diyorsunuz
bir ad ve parola belirleyin
Parola WEP olacaktı yanlış hatırlamıyorsam ,olmadı WPA yaparsınız
Sonra da en son olarak altta bir seçenek oluyor " internet bağlantı paylaşımını aç " diye
iphone'u bu şekilde nete bağlayabilirsin ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaiKiseN -- 2 Aralık 2013; 11:30:38 >
-
Wifiyi de gizli olarak ayarlarsın senden başkası da göremez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
connectfy diye program var laptopdaki wireless i hotspot olarak kullana bilmek mumkun hatta aydi anda laptop wirelesse baglanmus olsa bile hptspot yapilabiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X