Şimdi Ara

iPhone u hızlandırmanın zararı olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün cydia.iphone turkish.com (arada boşluk yok) source ünden yüklediğim FakeClockUp isimli uygulamadan sonra iphonme 3G sanki iphone 3GS gibi çalışmaya başladı ancak tek dezavantajı şarjı da daha hızlı yiyor uygulama tanıtımında ne kadar animasyonları hızlandırır dese de 4.1 yüklü 3G de daha önce 2-3 sn. yi bulan kişiler, ayarlar vs. anında açılmaya başladı
    sizce telefona bir zararı olurmu ?

• overclock yapıyorsun ; cihazda fazla ısınmaya sebep olur ve ilerde chiplerini falan yakma olasılığı var , ayrıca madem cihaz daha hızlı çalışabiliyo , o zaman bu Apple salakmı da hızı sınırlandırıp ta satıyor cihazları . yani istersen bi %10-15 civarı arttır senin bileceğin iş ama ne gerek var riske girmeye ?
  • bu overclock falan değil animasyon hızlandırması sağlıyor yanlış bilgilendirmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulserWP

overclock yapıyorsun ; cihazda fazla ısınmaya sebep olur ve ilerde chiplerini falan yakma olasılığı var , ayrıca madem cihaz daha hızlı çalışabiliyo , o zaman bu Apple salakmı da hızı sınırlandırıp ta satıyor cihazları . yani istersen bi %10-15 civarı arttır senin bileceğin iş ama ne gerek var riske girmeye ?

şu an ayar %2,5 'da denemek için %10 yaptım arkadaşın iPhone 4 üne kafa tuttu
    ayrıca (belki ayarı düşük tuttuğumdandır) cihazda hiç bir ısınma sorunu yok tek sorun kısalan şarj süresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

bu overclock falan değil animasyon hızlandırması sağlıyor yanlış bilgilendirmeyelim.

bende öyle düşünüyorum ama kişileri, ayarlar ve cydia daki hızlanma kafamı karıştırıyo işin aslı...
  • ben pek rastlamadım şarj azalmasına.
  • iPod 2g mc versiyonda denemeyi düşünüyorum.
  • Adi ustunde FAKE yani sahte

Programi actiginizda Animation Speed yazar. Yani Animasyon hizi

Telefonu 5x yada 10x hizlandirin.

Sonra safariye girin sol ust kosedeki yuklenme dairesine bakin.. Mantiksiz bir sekilde hizli doner..!

Ardindan

Telefonu 5x yada 10x yavaslatin..

Iphone anismasyonlarinin ne kadar guzel oldugunu izleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

iPod 2g mc versiyonda denemeyi düşünüyorum.

sonucu paylaşabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: scounix

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

iPod 2g mc versiyonda denemeyi düşünüyorum.

sonucu paylaşabilirseniz sevinirim

Denedim çalıştı fakat pek memnun kalmadım insan garip oluyor çok hızlı animasyonlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 14 Ocak 2011; 18:44:29 >
  • 1.6 hizi gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.