Şimdi Ara

iPhone'u satmadan önce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yarin iPhone 5C satacagim. Yeni cihazimi zaten kullaniyorum 3-5 aydir. Demin cihazi actim ve ayarlardan tum icerik ve ayarlari sil'i sectim bana 2 kere emin misiniz dedi ve en sonunda apple id'mi istedi. Bende apple id'mi girdikten sonra cihaz sifirlandi ancak suan gordum ki apple'in sitesinde satilmadan once yapilmasi gerekenler kisminda once İcloud hesabimizi kapatmak sonra tum icerik ve ayarlari silmek var. Simdi cihaz sifirlanmis durumda, sim kart yok diye yeniden kurulum da yapamadim kontrol amacli. Acaba bu ilk asamayi atlamam bir sorun teskil eder mi yoksa zaten icerikleri silerken bana apple id'mi sormasi ile birlikte onu da mi yapti otomatik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone bul. Aciksa eder kesinlikle kontrol edin

• Bunu nasıl kontrol edebilirim?

• Bişey yapmana gerek yok arkadaşım sen Apple id şifreni verip herşeyi sildin artık o cihazda Apple id yok rahat ol istediğin kişiye sat oda rahatlıkla kullansın

• Evet. Başka dostlarımda bu bilgiyi verdi, ios 7 ve öncesinde bu sıkıntı olabiliyormuş ama ios 8'den sonra sorun olmuyormuş. Çok sağol.

Bu arada nick bana nallart'ın efsane konusunu hatırlattı
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
  • 5c yi 100 liraya versen 50 liraya almak içinpazarlık yaparlar. Kimse para vermez ona eşe dosta hediye et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

5c yi 100 liraya versen 50 liraya almak içinpazarlık yaparlar. Kimse para vermez ona eşe dosta hediye et

pazarlık sünnettir
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.