Şimdi Ara

İphone uluslararası garanti- Turkiyede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

klasik bir soru olacak ama İphone uluslararası garantisi Turkiyede geçerli olmaya başladı mı ?
    bunu şunun için soruyorum,
    dün şarj almayan yurtdışı Iphone 5 imi teknik servise götürdüğümde , cihazın uluslararsı garantili olduğunu, istanbulda bu garanti altında servis hizmeti veren bir yere gönderip ücretsiz işlem yapılabileceğini söyledi. bildiğim kadarı ile henüz uluslararası garanti buraya gelmedi..

bu durum değişti mi bilgisi olan var mı ??

• ben de merak ediyorum, up?
  • Baslamadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Baslamadi
    peki neden bu kadar ciddi bir şekilde bunu söylemiş olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawss

peki neden bu kadar ciddi bir şekilde bunu söylemiş olabilir..

Alıntıları Göster
    Yahu Iphone 4S'leri bile istediğimiz yerden tamir ettiremiyoruz ki 5'i ettirelim...

Örnek olarak şurda Iphone 4 garantisi ile ilgili iki çift kelam ettim. Bir bakarsanız belki faydası olur.

• Appe uluslararası garantisi Türkiye'de iPhonelar icin henüz geçerli değil maalesef. Apple Store'un hizmete girmesiyle iPhonelar da garanti kapsamına alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Appe uluslararası garantisi Türkiye'de iPhonelar icin henüz geçerli değil maalesef. Apple Store'un hizmete girmesiyle iPhonelar da garanti kapsamına alınacaktır.
    biraz daha ucuza alayim derken veya kimse de yokken ben de olsun derken... sonrasini dusunemez oluyoruz...

onemli olan urunu satmak veya almak degil... satis sonrasi verilen veya alinacak olan servis hizmetidir... gerekirse 3 kurus fazla veririm basim sikistiginda bana teknik destek verecek birini gorurum karsimda...!

saygilar...!

( bi de bu arada kimi ulkelerde elektronik cihazlar bir yil garantili turkiye de ise min 2 hatta bazisi 3 yil garantili.. daha nolsun...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turxell

biraz daha ucuza alayim derken veya kimse de yokken ben de olsun derken... sonrasini dusunemez oluyoruz...

onemli olan urunu satmak veya almak degil... satis sonrasi verilen veya alinacak olan servis hizmetidir... gerekirse 3 kurus fazla veririm basim sikistiginda bana teknik destek verecek birini gorurum karsimda...!

saygilar...!

( bi de bu arada kimi ulkelerde elektronik cihazlar bir yil garantili turkiye de ise min 2 hatta bazisi 3 yil garantili.. daha nolsun...)

Alıntıları Göster
    resmi apple store geldiğinde çok büyük ihtimalle 3.parti ithalatçıların (genpa vs) ürünlerine destek vermicek. apple storedan alınmış ürünlere destek vericek sadece. sadece bi tahmin..

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

resmi apple store geldiğinde çok büyük ihtimalle 3.parti ithalatçıların (genpa vs) ürünlerine destek vermicek. apple storedan alınmış ürünlere destek vericek sadece. sadece bi tahmin..

bu dediğinizi şöyle doğrulayabiliriz..

Şuan genpadan bi iphone alsam.. Yurt dışında telefonumu servise verebiliyomuyum?store larda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

bu dediğinizi şöyle doğrulayabiliriz..

Şuan genpadan bi iphone alsam.. Yurt dışında telefonumu servise verebiliyomuyum?store larda ?

Alıntıları Göster
    yurtdışı telefonlarınızı bana gönderirseniz garantiden değiştirebilirim ayrıntılar imzamda

• quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

yurtdışı telefonlarınızı bana gönderirseniz garantiden değiştirebilirim ayrıntılar imzamda

Alıntıları Göster
    Ben de bunu merak ediyorum.

ABD'den Apple Store'dan A1428 iPhone 5 aldim.

Bunu Avrupa'da degistirmek istesem (Fransa'da), degisim yaparlar mi? Telefon A1428 yani AT&T telefonu, ancak Avrupa'da satilanlar A1429 GSM model oluyor yani model farkida var.

Problemleri orada gosterip direk degisim yaparlar mi? Bekletmeden?

Turkiye olayini beklemeden Fransa'ya giden bir arkadasim vasitasiyla degistirebilirim belki, o yuzden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ben de bunu merak ediyorum.

ABD'den Apple Store'dan A1428 iPhone 5 aldim.

Bunu Avrupa'da degistirmek istesem (Fransa'da), degisim yaparlar mi? Telefon A1428 yani AT&T telefonu, ancak Avrupa'da satilanlar A1429 GSM model oluyor yani model farkida var.

Problemleri orada gosterip direk degisim yaparlar mi? Bekletmeden?

Turkiye olayini beklemeden Fransa'ya giden bir arkadasim vasitasiyla degistirebilirim belki, o yuzden soruyorum.

Alıntıları Göster
    Apple worldwide warranty veya iPhone 5 international warranty yazinca bu sekilde bir garantinin olmadigindan bahsediliyor malesef.

ABD'den aldiysaniz ABD'de, Kanada'dan aldiysaniz Kanada'da, Avrupa'dan aldiysaniz Avrupa'da (Avrupa'yi tek bir ulke gibi sayiyorlarmis) degisim yapilabiliyormus ancak. Oyle soyluyorlar.

Senelerdir uluslararasi garanti diye bildigimiz bu muydu yani?

• Alakasi yok. Daha gectigimiz cumartesi, bir arkadasimin singapore dan aldigi 4s i barcelona apple store da garanti kapsaminda degistirdik. Ayni sekilde bir baska arkadasiminda misir'dan aldigi cihazi degistirdik. Telefon simfree oldugu muddetce, uluslararasi garantisi devam ettikce, dunyanin herhangi bir yerindeki resmi apple store da islemi yaparsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 18 Şubat 2013; 11:06:03 >
  • quote:

Alakasi yok. Daha gectigimiz cumartesi, bir arkadasimin singapore dan aldigi 4s i barcelona apple store da garanti kapsaminda degistirdik. Ayni sekilde bir baska arkadasiminda misir'dan aldigi cihazi degistirdik. Telefon simfree oldugu muddetce, uluslararasi garantisi devam ettikce, dunyanin herhangi bir yerindeki resmi apple store da islemi yaparsiniz.
    fatura şartı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

fatura şartı var mı ?

Hayir. Seri numarasindan satin alinma ve aktivasyon tarihini goruyorlar zaten
  • quote:

quote:

fatura şartı var mı ?

Hayir. Seri numarasindan satin alinma ve aktivasyon tarihini goruyorlar zaten

Alıntıları Göster
    bu cok ıyı.. burda NEO yada dıgerlerı ılla fatura dıye tutturuyorlar...
  • quote:

bu cok ıyı.. burda NEO yada dıgerlerı ılla fatura dıye tutturuyorlar...

Genpa' ya gidince fatura vs. sormuyorlar tamirlerde. IMEI kontrolü yapıyorlar sadece.
  • Apple store acildiktan sonra umarim gecerli olur. İnsanlar sirf garanti yuzunden 500 tl fazla para veriyorlar.
  • Apple store geldiginde belki oyle birsey olur, ben de şu an oyle bir sey yok diye biliyorum.
    Bu arada tr'deki 3 kurus fazla denilen fark da 500 lira.
  • Gecerli degil. Ancak Mac'ler, iPod'lar ve iPad'lerin uluslararasi garantisi gecerli, iPhone da degil. Apple Store'un acilmasiyla gecerli olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.