Şimdi Ara

iphone um bozuldu lutfen yardım edin!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • summerboard programını yukledikten sonra iphone umu kapatıp tekrar acmak istedim ama kapattıktan sonra acmaya calısdıgımda bir turlu ana ekrana gelemedi durmandan restart atıyor kendine...
    restore yapmaya calısdım ama kabul etmiyor restart atmaya devam ediyor...

ne yapabilirim? yardımlarınızı bekliyorum... simdiden tesekkurler

• kilitleme tuşu ile home tışuna basılı tut 10 15 saniye düzelir sıfırlıcak iphone ayarlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: etec

kilitleme tuşu ile home tışuna basılı tut 10 15 saniye düzelir sıfırlıcak iphone ayarlarını

Bu yöntem iPhone ayarlarını sıfırlamaz sadece resetler cihazı. Eğer iPhoneBrowser yada WinScp kullanıyorsan applications klasörü altından summerboard.app uygulamasını sil ve tekrar resetle cihazı muhtemelen düzelecektir. iPhone açılmıyor nasıl bağlanıp sileceğim diyeceksin tamamen açılmasına gerek yok zaten ortadaki yuvarlak zımbırtı dönerken iPhone arka planda açılmış oluyor zaten wifi bağlantısı vs. ayarları çalışıyor sadece ekrana görüntü gelmiyor.
  • cevaplar icin cok tesekkurler arkadaslar... sorunu hallettim... temadan memadan da vazgectim
  • tema dediniz de aklıma geldi installerda themes summerboard'un içinde eagles diye bi tema var sakın yüklemeyin arkadaslar ben temayı göremeden restore etmek zorunda kaldım..

Eagles Yüklemeyin sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.