Şimdi Ara

iphone'um bozuldu:( tamirini yapabilecek birini bilen var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. geçenlerde iphone'um yere düştü ve ekranın en alt bölümündeki sensörler çalışmaz oldu. ekranın tamamı hareketleri algılıyor ama en alt bölümü algılamıyor. yani msj yazarken space tuşuna vs.. basamıyorum. amerikaya gönderdim arkadaşla, jailbrake'den dolayı garanti kapsamı dışında kalmış. burada halledebilecek birini bilen var mı acaba??? şimdiden teşekkürler

• yapabılecek bırı oldugunu sanmıyorum trde fakat amerıkadakı arkadasına soyle garantı kapsamı dısında olsa bıle garantı dısıda belırlı bır ucret karsılıgı telfonu tamır eder apple dıye dusunuyorum.
  • işte onu da yapmıyolar, yapsalar burada niye uuraşıyım:)
  • kardeş ingilizcen varsa aşagıdaki linkle bi irtibat kur ekranı al kendin tak kullan
    http://www.overflyen.com/Products.asp?CatalogID_1=2 bi dene ne kaybedersin
  • jailbreak yapildigini nerden anlamislsr.yollamadan once itunestan restore edersen kimse anlayamaz.
  • ok bi inceliycem saol.

restore ettim zaten ama makinaya takınca direk anlıyolarmış.
  • slm. telefonuu dusurmene uzuldum ama gecen gun sans a mecidiyeköy profıloya gıderken ara sokakta apple yetkılı servısı gordum itouc yaptıkları ıcın belkı iphonu da yapabılırler sonucta ıkısıde aynı sadece bırınde telefon ozellıgı yok. bende bugun iphone aldım sende bana sım konusunda yardımcı olabılırmısın nerden alabılırım kıng sım vs ucuza?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun bilader
  • vay be büyük başarı,
    adamlar saglamlık testinde yere duvara falan atıyorlar birşey olmuyor
    sen düşürmeyle ekrani bozmuşsun
  • arkadaşım jailbreak yapıldığını nerden anlayacaklar diyen arkadaşa şunu söyleyeyen silinen parçalanan harddiskten bile bilgiler okunan bi bilgisayar seviyesi günümüzdeyken bunu nerden anlarlar saçma olmuş..

arkadaşım telefonun garanti kapsamı dışında onu söyleyeyim yapabileceğin şu an için sadece yeni bir ekran alıp onu taktırmak .. ebay de başka sitelerde satılıyor kendim laıp yaparım dersen buralarda bulabilirsin yok ben yapamam tamir ettireceğim dersen yardımcı olabilirim ..mesaj atarsan yönlendireceğim kişiler olur..
  • saol arkadaşım.

ben excimertle birlikte stealthsim getirttim. hatta 2. postada 2 tane daha aldım arkadaşlarım için. devamınıda getirecek bildiğim kadarıyla. forumdan takip edersen stealthsim diye mert sana yardımcı olacaktır.

ve evet o videoları bende izledim ama nasıl oldu bilmiorm. başta farketmedim sonradan msj yazarken farkettim. göz değdi göz:)
  • kardeş restore yapsanda birşey değişmez, Bu gibi durumlarda restore değil, Hangi firmware i kullanıyorsan onu (Virginize) yapman gerekli. O zaman garantin devam eder.
  • Virginize yaptıktan sonra restore yapacaksın, o zaman telefon sıfır kutudan çıkmış gibi olur
  • Hic bir zaman sifir kutudan cikmis gibi omaz. Cunku ne virginize, ne de restore disk partition'un tamamini formatlamaz. Sizin eskiden kalan gecici dosyalariniz orada durmaya devam eder.
    Gercekten hepsinden kurtulmak icin hic bir islem yapmadan icindeki iki partition'un formatlanmasi gerekir. Buna da imkan yoktur. Cunku formatlaninca iphone calismaz, calismayinca da siz ne virginize ne de restore yapabilirsiniz.
    Umarim aciklamalar anlasilir olmustur.
  • Birkaç yabancı forumda okumuştum bu garanti olayını. Virginize ile çözülebildiğini yazmışlardı. İllaki bi yolu vardır.. Yazılım işi bu. Tabi bunu yapacak biri nasıl, nerden ve ne zaman çıkar orası belirsiz
  • Bugun dogubankta gordum bi yer iphone tamiri falan yapilir diye yazmislar, 3. veya 4. katta tam emin degilim
  • Zaten servis vermek için önce iPhone yasal olarak kayıtlımı (Aktivasyon) diye bakıyor bilgisayardan.
    yoh degilse supınarı var orda soğuk soğuk içiyorsun suyu

Uyanıklık yapıp son dakkada kaydettirip götürenede iPhoneun satış tarihi ile aktivasyon tarihlerine bakıyor ve AT&T sözleşmeni soruyor.
    ardarda kaç yalan söylesende yemezler yani, yok saf buldum yedirim dersen dedikleri gibi icine bakınca zaten banko garanti dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 15 Ocak 2008; 0:44:13 >
  • yanlışın var dostum cunku restore etse bıle bu appele ıphone yaptıgı her ıslkemı bı rlog olark kaydedıyormus bunu bır kac yerde okudum
    quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

jailbreak yapildigini nerden anlamislsr.yollamadan once itunestan restore edersen kimse anlayamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

Zaten servis vermek için önce iPhone yasal olarak kayıtlımı (Aktivasyon) diye bakıyor bilgisayardan.
    yoh degilse supınarı var orda soğuk soğuk içiyorsun suyu

Uyanıklık yapıp son dakkada kaydettirip götürenede iPhoneun satış tarihi ile aktivasyon tarihlerine bakıyor ve AT&T sözleşmeni soruyor.
    ardarda kaç yalan söylesende yemezler yani, yok saf buldum yedirim dersen dedikleri gibi icine bakınca zaten banko garanti dışı

En mantıklı açıklaması budur bence, kırıldığını falan anlayamazlar diye düşünüyorum. Tek baktığı aktivasyon falan olsa gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.