Bildirim
Iphone'um Kasıyo Kafayı Yicem!!!(AllahRızasıİçinBilenBiriYardımEtsin)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bendeki de kasiyor. 8 gb modeli -
Evet bnmkide en ufak uygulamada kasıyo babam kendine ilk çıktığında almıştı ıphone u onun sapa sağlam ekranda tek çizik yok kasmıyo bnmkinin.. neyse yardım bekliorum acik -
en son çıkan dediğin 4.2.1 oluyor galiba(iphone 3 için)
Ios 4 ip3lerde kasıyor kardeşimde var ordan biliyorum. Ios 3.1.3 e downgrade edersen kasmaz -
Kardeşim saol ama anlamadım bn pek anlamıyorum bi yardım edersen sevinirim. -
installous yüklettim bide sorun olurmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: 123321babu
installous yüklettim bide sorun olurmu?
yok sorum olmazda yukardakı arkadas diyor ki çihazının sürümü yazılım sürümü yani ios 5 felan diyoruz ya onun gibi
o sürüm ios 4.x.x gibi ise örn:4.2.1 gibi 4 ile başlıyorsa kasar o cihazda
eger ios 3 serisinde yani 3.x.x serisinde shsh kaydın varsa bi sitede orjinal firmware bul 4.x.x ten 3.x.x e düşür diyor buna firmware düşürme deniyor kısaca internetten iphone firmware düşürme yazarsan kaynaklardan bilgi edinebilirsin -
saol kardeşm. bi bkm -
kardeş bnmm shsh kaydım olduğunu sanmıyorum -
kardeşim bnm ark war o yapabilio ama 3.1.2 warmış onda dediki bişey kuramassın dedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X