Bildirim
iphone um nerden garantili???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
APPLE IMC TR Disburitörü(yanlış yazmış olabilirim) tr'den alınma ise seri numara ile işlem yapıyorlar galiba
tam net bilgim yok -
Aldığın adam nerden almış ki? -
arkadaşlar banada lazım bende bugun 2.el iphone sahibi oldum ama garantilimi nasıl anlarım kayıtlı görünüyor ama garantisine bakmam lazım yardımcı olurmusunuz kvk dan çıkmıyor genpa demişti arkadaş onunda web sitesinde bakamıyorum -
Abi size göktenmi düştü bu iPhone lar aldıgınız adama/kadına neden sormadınız burda soruyorsunuz? -
Cihaz nerden alındıysa faturası olması gerekir.İmei numarası kayırlı olarak görünebilir fakat fake imei yapılmış olma ihtimalide var.Bende 1 hafta kullanılmış iphone almıştım ama faturasını istemiştim faturadaki imei numarasıyla cihazdaki imei numarası tutuyorsa problem yok demektir.Fatura olmadan garantiye alırlarmı tam bilmiyorum araştırmak gerek. -
arkadaşlar teşşekür ederim tel genpa dan mış garantiye verdim sorun olmadı deneme yanılma yöntemiyle buldum :) -
Hayırlı olsun Fazla bekletmezler inşallah. -
Yanilmiyorsam telefonu garantili olarak nereden alirsaniz alin Gen-Pa servis veriyor.. -
Faturaya gerek yok cihazın numarasından bakıyorlar. -
bendeki telde genpaymış sabah yazılım yüklettim
-
Türkiye'de garantili telefonların distrübütoru sadece GENPA. Başk firma yok. -
telefonumu ışık sızmasından ve full çektiği halde konşmalar kesiliyor bu sorunlardan servise teslim ettim genpaya sizce değişim olur mu??? ve nereye bastırmam lazım değişim olması için -
quote:
Orjinalden alıntı: player87
telefonumu ışık sızmasından ve full çektiği halde konşmalar kesiliyor bu sorunlardan servise teslim ettim genpaya sizce değişim olur mu??? ve nereye bastırmam lazım değişim olması için
Birşey yapmana gerek yok, sadece ışık sızması ile teslim edilen cihazlar bile yenisiyle değiştiriliyor. Seninki kesin değişir. -
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
quote:
telefonumu ışık sızmasından ve full çektiği halde konşmalar kesiliyor bu sorunlardan servise teslim ettim genpaya sizce değişim olur mu??? ve nereye bastırmam lazım değişim olması için
Birşey yapmana gerek yok, sadece ışık sızması ile teslim edilen cihazlar bile yenisiyle değiştiriliyor. Seninki kesin değişir.
bilgi için saol dostum genpanın sayfasında Onarilmak üzere bekliyor yazıyor bu ne anlama gelir?
yani cümle anlamını biliyorumda cihaz mı beklenio ne oluyor onarım mümkün değil -
quote:
bilgi için saol dostum genpanın sayfasında Onarilmak üzere bekliyor yazıyor bu ne anlama gelir?
yani cümle anlamını biliyorumda cihaz mı beklenio ne oluyor onarım mümkün değil
Değişmek için bekleyen telefonlar da internet sayfasında o şekilde gözüküyor diye biliyorum. -
aradim bugun ordaki bayan dediki daha sıra gelmedi önce uzmanları tarafından incelencekmiş :D -
değiştirceklerse daha çok beklersin -
arkadaşlar herkez eksik bilgiye sahip anlaşılan.
2 gsm operatörü ithal etme yetkisine sahiptir.
vodafone ve turkcell
vodafone ise;
(arvato)teleservice international istanbul maltepe şubesi bakar.
irt: 0216 458 97 97
ankaradakiler için;
irt: 0312 230 55 30
turkcell ise;
genpa istanbul merkez bakar.
irt:0212 359 0359
ankaradakiler için;
irt: 0312 205 10 65
bu arada kusura bakmayın ama bunun için bile konu açmak forumumuzu kirletmekten başka bişi deildir.
aldığınız şahısa yada herhangi bi turkcell yada vodafone shopa gitseniz çok rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
biraz bilinçli tüketici olalım yaaa..
saygısızlık ediosam yada haksızsam özür dilerim.
hayırlı geceler. -
quote:
Orjinalden alıntı: mabedimm
arkadaşlar herkez eksik bilgiye sahip anlaşılan.
2 gsm operatörü ithal etme yetkisine sahiptir.
vodafone ve turkcell
vodafone ise;
(arvato)teleservice international istanbul maltepe şubesi bakar.
irt: 0216 458 97 97
ankaradakiler için;
irt: 0312 230 55 30
turkcell ise;
genpa istanbul merkez bakar.
irt:0212 359 0359
ankaradakiler için;
irt: 0312 205 10 65
bu arada kusura bakmayın ama bunun için bile konu açmak forumumuzu kirletmekten başka bişi deildir.
aldığınız şahısa yada herhangi bi turkcell yada vodafone shopa gitseniz çok rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
biraz bilinçli tüketici olalım yaaa..
saygısızlık ediosam yada haksızsam özür dilerim.
hayırlı geceler.
bende 2.el almıştım. genpa garantiliymiş
Benzer içerikler
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone ekranda yeşil çizgi
- airpods pro cızırtı
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iphone ekranda siyah çizgi
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X