Şimdi Ara

iPhone'um prizden şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet telefonu aldığımdan beri böyle bir sorunum var arkadaşlar. İki adet 4S aldım yaklaşık iki ay önce Teknosa'dan. Biri sorunsuz şarj oluyorken öbürünü prizden hiç şarj edemedim. Başka üç-dört farklı yerdeki prizlerde de denedim hiçbirinde şarj olmadı. Ama bilgisayardan aynı USB kablo ile sorunsuz şarj oluyor. Acaba priz başlığında mı sorun var diye yeni başlık aldım, yine şarj etmedi. İşin garibi babamın telefonunu ve ona uygun USB kabloyu taktığımızda sorunsuz şarj oluyor. USBden şarj olan/ çalışan aletleri sorunsuz çalıştırıyor priz başlıkları ve USB kablolar. Ama iş benim 4S'e gelince olmuyor. Sorunun neyden kaynaklandığını bulamıyorum. Telefon bu, ben prizden şarj olmam diyemez ki

• Bende de bazen prize takınca bu şarj aletini desteklemiyor yazıyor.bunlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
  • daha önce başıma geldi manuel reset attım düzeldi (açma kapama tuşu+home tuşuna 16 sn basılı tut)
    eğer bunu yaptığında ve farklı şarj cihazı ile usb kablosuyla da denediysen ve olmadıysa servise ver hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

daha önce başıma geldi manuel reset attım düzeldi (açma kapama tuşu+home tuşuna 16 sn basılı tut)
    eğer bunu yaptığında ve farklı şarj cihazı ile usb kablosuyla da denediysen ve olmadıysa servise ver hocam

Manuel reset yaptığımda telefondaki herşey gidiyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

daha önce başıma geldi manuel reset attım düzeldi (açma kapama tuşu+home tuşuna 16 sn basılı tut)

Manuel reset yaptığımda telefondaki herşey gidiyor değil mi ?

Hayir sadece acilip kapaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carispa

Bende de bazen prize takınca bu şarj aletini desteklemiyor yazıyor.bunlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

imitasyon olanlarda yapıyor bunu, şarj cihazı ya orjinal ya da apple'ın desteklediği markalar olmalı(artwizz miydi neydi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Bende de bazen prize takınca bu şarj aletini desteklemiyor yazıyor.bunlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

imitasyon olanlarda yapıyor bunu, şarj cihazı ya orjinal ya da apple'ın desteklediği markalar olmalı(artwizz miydi neydi)

Hocam priz orjinal Teknosa'dan aldığım kutusundan çıkan kendi orjinal priz başlığı. Usb'den şarj olan başka bir telefonu veya aleti taktığımda sorunsuz şarj ediyor, ama benim telefonu etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Hocam priz orjinal Teknosa'dan aldığım kutusundan çıkan kendi orjinal priz başlığı. Usb'den şarj olan başka bir telefonu veya aleti taktığımda sorunsuz şarj ediyor, ama benim telefonu etmiyor.

Yok hocam orjinal kendi şarjı.ama manuel reset atınca bir hızlanma oldu.Tesekkurler

• Bir ara bendede oldu bır çok şarj aletı denedım olmadı en son Restore ettım sonra düzeldi. Donanımsal degıl bazen yazılımdanda kaynaklanabılıyor
  • quote:

Evet telefonu aldığımdan beri böyle bir sorunum var arkadaşlar. İki adet 4S aldım yaklaşık iki ay önce Teknosa'dan. Biri sorunsuz şarj oluyorken öbürünü prizden hiç şarj edemedim. Başka üç-dört farklı yerdeki prizlerde de denedim hiçbirinde şarj olmadı. Ama bilgisayardan aynı USB kablo ile sorunsuz şarj oluyor. Acaba priz başlığında mı sorun var diye yeni başlık aldım, yine şarj etmedi. İşin garibi babamın telefonunu ve ona uygun USB kabloyu taktığımızda sorunsuz şarj oluyor. USBden şarj olan/ çalışan aletleri sorunsuz çalıştırıyor priz başlıkları ve USB kablolar. Ama iş benim 4S'e gelince olmuyor. Sorunun neyden kaynaklandığını bulamıyorum. Telefon bu, ben prizden şarj olmam diyemez ki

Apple iphone un usb den şarj olabilmesi için usb data - ucunda 2.8 volt, data + ucunda da 2.0 volt görmesi gerekir. Yalnızca 5 volt yeterli değildir. Data kanallarında voltaj görmezse şarj olmaz. Belki işinize yarar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.