Şimdi Ara

iphone'umuzdaki oyunları nasıl saklarız :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin de iphone'unuzu eline aldıktan sonra oyunlara bulaşıp da elinden alamadığınız kuzen veya kardeşleriniz var mı ? Eğer varsa ve onlardan şikayetçiyseniz kurtulmak için nasıl önlemler alabilirize mutlaka bir öneriniz vardır Hadi paylaşalım..

• Ben çok yeni bir iphone kullanıcısı olarak en basit yöntem olarak gördüğüm şeyi gerçekleştirip gerçekleştiremiyeceğimi bilmiyorum. Bütün oyunları bir klasöre atıp,klasörün üzerindeki görüntü resmini değiştirip o klasöre yanlızca şifreyle girilmesini sağlayamaz mıyım ? Yanlız ben giriceem. çokk şey mi istedim..
  • Folderlock'u deneyebilirsin.
  • bahsettiğiniz şey (klasör şifreleme) ancak jailbreak ile yapılabilecek bir şey. tek bir klasörün ikonunu değiştirmek diye birşey zaten mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 9 Mart 2012; 17:53:14 >
  • JB yaptıktan sonra SBSetting te uygulama ikonlarını gizleyebilirsin.
  • Arkadaslar uygulamaları SBSettings ile gizlesek de arama ekranına oyunun adını yazınca oyun çıkıyor. Bunu engellemenin yolu yok mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alt kısımı 6la 6.cısı oyunlar klasörün olsun, sola sürüklemeyi kapat ayarlarından.
    ön kısımda 5 li diziliş cıkacak, 6. sag tarafta kalacak ama sürüklenmediği için kimse göremeyecek.
    soranlarada oyun yok dersin.
    tabi spotlight ayarlarından uygumaların tikinide kaldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Arkadaslar uygulamaları SBSettings ile gizlesek de arama ekranına oyunun adını yazınca oyun çıkıyor. Bunu engellemenin yolu yok mü ?

Ayarlar-Genel-Spotlight araması kısmından Uygulamalar'ı kaldırın. bu sayede uygulamalar arasında arama yapılmaz ve oyun çıkmaz.
  • Birde jealbreaksiz bunları yapmanın yolu yokk mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokko

Birde jealbreaksiz bunları yapmanın yolu yokk mu ?

cevap ne yazık ki hayır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.