Şimdi Ara

iPhone'un Bilgisayardaki Backup Boyutu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 6+ var. iTunes ile Mac e full backup ini aliyorum. Sonra aldigim backup a bakiyorum 1,04GB . Sorun su ki bu dosya boyutu az. Neden derseniz iPhone icindeki kullanima bakiyorum.

CityMaps2Go uygulamasi icerisinde 1,4GB,
    Tripadvisor da 1,0 GB,
    Goodreader da 418 MB
    Fotograf/Kamera 481MB, ....... vs diye gidiyor. Bu boyutlar uygulama boyutu degil. Uygulama icerisindeki verilerin boyutu. Apple sitesinde uygulama verilerini itunes yedekler diye okumustum. Sorun nerededir acaba?

Bilgisi olan arkadasim yardim ederse cok memnun kalirim.
    Birde rica etsem sizde kendi backup boyutunuzu ve bikac uygulama verilerini kontrol edebilir misiniz?
    Bu backup in dogrulugunu nasil test edebilirim?

Simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Yedekten geri yüklediğinde uygulamalarını appstoredan otomatik indirir zaten ve aynen eskisi gibi devam edersin . Uygulamaları tekrardan indirmesini istemiyorsan itunes da görmüşsündür satın alınanları aktar diye bir sekme var uygulamaları bilgisayara aktarabilirsin.
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Yanitiniz icin tesekkur ederim, ama sorumu tekrar okumanizi rica edecegim.

• Pardon :) yaşlanıoyrum galiba :( Sanırım iCloudda da iTunes yedeklemesinde de verileri şıkıştırıyor ben de kontrol ettim telefonda kapladığı alan ile yedekte kapladığı alan farklı veri ve belgelerin ancak yedekten geri dönüşlerimde hiç sorun yaşamadım.
  • Malesef baska bir forumda da tartistik ve bahsettigim uygulamalari yedeklemedigi kanatine vardik.

Kisaca Apple in uygulama verilerini yedekler diye soyledigi; iTunes'da iPhone'a girip Apps sekmesinde altta bulunan uygulama icerisine dosya aktarip aldigimiz kisimda olan verileri yedekliyor.

Vakit ayirdiginiz icin tekrar tesekkur ederim.

• Sen yine iyisin bende 4.32 gb iTunes yedeği var 2012 den beri taktığım an yedekliyor. Satın alınanları aktar seçeneğine dikkat edin zira boyutu daha fazlalaştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Satın alınanları aktar dediğinizde backup dosyasına hiç bir etkisi olmaz. O bahsettiğiniz uygulama yedeğidir. Keza bende o 13 GB zaten. Uygulamaları farklı bir klasörde yedeklediği için backup ın içerisinde olmaz.

Benim sorum backup ın eksiksiz olması. Boyutu önemli değil. Yukarıda bahsettiğim gibi mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.