Şimdi Ara

iPhone Üretimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam 3 gün sonra Amerika'ya gidecek ve ona aldırmak istediğim bir kaç elektronik eşya arasında iPhone de var.Fakat forumda iPhone satışının durdurulduğunu gördüm.Acaba doğru bir bilgi mi yoksa hala satılmaya devam ediyor mu?Şayet ki satılmıyorsa sizce Amerika'dan almaya değecek başka hangi telefon modelini aldırmalıyım.N95 8gb düşündüm ama yinede yeni çıkan telefonlar hakkında pek bir bilgim yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Çok teşekkürler.

• Konuşulanlara göre Apple Store'larda bulmak çok güç. Bulunanlarda 16GB imiş.
  • Peki iPhone alamadık diyelim.Ne tavsiye edersiniz ?
  • apple storelarda bulunamadıgı söylentisi 3 haftadır fln war hatta benim alacagım zaman işte 3 hafta fln oluyor sürekli iphone getirtip satan arkadaşımda söylemişti ondan alıcaktım normalde artık apple storelarda bulunmuyor o yüzden ne zmn gelecegini bilmiorum dedi bende başka birinden aldım oda at&t den almıs zaten at&t den şansınızı deneyin derim oralarda bulmak daha kolay oluyor şuan ki durum açısından
  • tamam o zaman öncelikle apple store ye bakar,sonra da at&t ya bakar tabii maine de şubesi varsa :/
  • gittiği yer abd de kuzey karolayna ise orda ki at't lerde varmış arkadaşlar
  • Yok maine şehrine gidecekler ama hangi eyalete bağlı bilmiyorum (: yada maine eyalet te olabilir hiç bi fikrim yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuza satılan xiaomi telefonlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.