Şimdi Ara

Iphone Uygulamaları Acmıyor !! YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 3G 8GB'm var. bugun ekran kilitlendi sonra kapama ve ana menu tusuna basılı tuttum telefon res attı sonra app storeden indirdigim uygulamaları acmamaya basladı tıklıyorum uygulama ekrana geliyor 3 sn sonra ana ekran acılıyor fakat cydia dan yuklediklerim acılıyor ve sorunsuz calısıyor nası duzeltebilirim lutfen yardım en kotu restore yapsam duzelir mi? (version 2.2 jb li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverasas -- 24 Aralık 2008; 16:37:20 >

• Yorum lutfen kımse bısey bilmio mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverasas

Yorum lutfen kımse bısey bilmio mu ?

restore yap hacı düzelir
  • free bi uygulama yükle çalıştır diğerleride çalışacak. banada oluyo sürekli nedenini bilmiyorum
  • saolun restore denedim ama tam ortasında (13) ve (14) numaralı hataları verdi restore de olmuo itunese baglayın yazıo ekranda kullanamıyorum hafta sonu ark ın pc de denicem yoksa kafayı yicem kullanamıyorum :S
  • kullanıcı adını şifreni yazarak ücretsiz bi uygulama indir app storedan düzelir
  • hayır hayır ben arkadasın dediğini anladım arkadaşın sorunu sadece appstore dan indirdiği uygulamaların AÇILMAMASI.. bu sorun genellikle uygulama açılır gibi oluyor ve sonra geri ana menuye atıyor..

bunu çözümü ise basit. herhangi bir appstordan indirdiğin uygulamayı sil sonra tekrar aynısını yukle kessinlikle duzelir basıma 2 kez geldi.
  • cok saolun bi restore yapabilirsem denicem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavs

hayır hayır ben arkadasın dediğini anladım arkadaşın sorunu sadece appstore dan indirdiği uygulamaların AÇILMAMASI.. bu sorun genellikle uygulama açılır gibi oluyor ve sonra geri ana menuye atıyor..

bunu çözümü ise basit. herhangi bir appstordan indirdiğin uygulamayı sil sonra tekrar aynısını yukle kessinlikle duzelir basıma 2 kez geldi.

aynı şeyi söyledik zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

quote:

Orjinalden alıntı: mavs

hayır hayır ben arkadasın dediğini anladım arkadaşın sorunu sadece appstore dan indirdiği uygulamaların AÇILMAMASI.. bu sorun genellikle uygulama açılır gibi oluyor ve sonra geri ana menuye atıyor..

aynı şeyi söyledik zaten

ahah pardon sinan senin ustteki attıgın mesjı gormedim biri restore et demiste o yuzden dedim bosuna etme diye:D ama sinir oluyorum arada boyle yapıyordu ama mobile installation packi yukledikten sonra sorunum kalktı istersen sende bir dene

• sorun değil dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.