daha önce bi başlık altında görmüştüm ama şimdi ilk 10 sayfayı taradım bulamadım. Bluetooth üzerinden pc yi kontrol edebileceğim bi app var mı? İşim gereği müşteriye gidip pc üzerinden sunum yapıyorum. Bu sunumu iphone üzerinden yönetmek istiyorum. Sunum powerpoint üzerinden olmadığı için iclickr tarzı bi app değil istediğim... Masaüstünü yönetmek istiyorum.
gerçek klavye ve mouse un yerini tutamaz hiçbirşey.. PP sunusu olsa tamam ancak masaüstü yönetimi 3.5'' lik bir ekranda olacak iş değil.. Teamwiever kullanıyorum, biliyorum
Teamviewer sorunsuz kullanıyorum,tavsiye ederim:)
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
gerçek klavye ve mouse un yerini tutamaz hiçbirşey.. PP sunusu olsa tamam ancak masaüstü yönetimi 3.5'' lik bir ekranda olacak iş değil.. Teamwiever kullanıyorum, biliyorum
Hepsine baktım ama hepsi de wireless üzerinden bağlanıyor.. Ben bluetooth üzerinden bağlanmak istiyorum.. ayrıca masaüstünde yapmak istediğim de zor bişey değil.. sunumum interaktif bi sunum yeri geliyo videoya tıklıyorum yeri geliyo resme tıklıyorum bi flash açılıyor.. o yüzden PP gibi ama PP üzerinde değil..
Splashtop çok güzel geldi fakak bluetooth üzerinden bağlanamadım ne yazdık ki :(
Normal 3g veya wireless üzerinden teamviewer i tek gecerim.
Bluetooth konusunda bilgim yok
Teamviewer kullanıyorum. Şehir dışına çıktığımda webcam ile 3G üzerinden evi gözetliyorum.
Peki arkadaslar benimde bi sorum olacak iphone ekranini nasil veriyoruz sadece muzik calari bagliya biliyorum uani video oyun gibi baglantilari varmis ama ne bir uygulama nede bir surum var elimde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme