Şimdi Ara

İphone varken bir insan neden android kullanir? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
9.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root yapamiyorum diyen bebeler bahane üretmeye devam etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Aynı şeyden bahsediyoruz. Bu bir android özelliği değil bir uygulama. Siz bunu kabul etmediğinizi söylediniz. Kendiniz ile çelişmeyin.

• 1. Apple pahalı
    2. Evet Apple daha stabil ve hızlı
    3. Android'de crack var
    4. Androidler daha uygun fiyatlı
    5. Apple yedek parça daha pahalı.

Bu soru biraz Audi yada BMW varken neden Opel kullanıyorsuna benzemiş. Herkes Audi kullanmak ister tabi.

• devilucifer85 kullanıcısına yanıt

Heh aynen oyleeeeeeee sonuna kadar katılıyorum. Benim lafim iphone alcak parasi olmadigi icin kullanamayan, iphoneu kotuleyip androidi yücelten adamlara. Para yok de geç işte ne uzatiyorsun

• konuyu takip etmiş olmakla beraber, mesajlarını tamamını okuyamadım. benzer görüşü yazan olduysa eyvallah derim.

iphone üreticileri, kendilerine ait ios işletim sistemini yine kendi projelendirmiş oldukları iphone'a ait alt donanım parçalarıyla iyi senkronize ederek, android'e göre daha başarılı ve kaliteli bir hizmette bulunmuşlar ve bu sektörde zirveye oturmuşlar dememiz gerekiyor.

ben ses ve kamerada iphone'u çok daha başarılı bulmuşumdur. apple store ve google play gibi bir çok alanda hizmetleri karşılaştırabilir ve bir çok yorum yapılabilir. ancak an itibariyle, android işletim sistemini, kendi ürettikleri donanımlar ile iyi harmayanlar üretici markalar var. ne kadar kalite o kadar para demekle birlikte, kaliteden ödün vermeksizin çalışma yapmayı tercih edenler de var.

işte bu kalite anlayışında, android'de çok sesliliğin olması nedeniyle, iphone'u karşımızda lider olarak görüyoruz. bunu da anlayışla karşılamak gerekir diye düşünüyorum. ancak her kesime hitap edebiliyor olması açısından da android'i tebrik etmemiz gerekiyor. artık kim, hangisini, imkanları çerçevesinde tercih ederse..

• büyük ekranlı bir iphone için elimdeki samsung telefon 5000 tl. apple için 10000tl üstünü ibanıma at da iphone 11 alayım

• Arkadaşlar zaten zor dönemden geçiyoruz, inanın bu dert edilecek bir sorun değil. :)

Keşke cep telefonu hiç cikmasaydi. 95 li yıllar çok güzeldi. Kafan rahattı, bırakın isteyen istediğini yapmakta istediğini kullanmakta serbest. O yüzden hayata farklı açıdan bakarsanız kazanan siz olursunuz. Gerisi hikaye.

• Konuyu açan arkadaşın amacı belli ve sınırsız ban yemiş ama amacına ulaşmış millet yine birbirine girmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oh be sonunda konu sahibini banladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 1 Ağustos 2022; 10:29:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi yazdığın uygulamayı, kendi telefonuna kurabilmek için yıllık 99$ ödemeni istedikleri için olabilir.

Ödemesen ne oluyor? Kuruyorsun 7 gün sonra kaldırıyor telefon, kendi telefonunda kendi uygulamanı deneme süreli kullanıyorsun çünkü Apple'a yılda 99$ ödemedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 1 Ağustos 2022; 10:56:22 >
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Aslında Avrupa’da Amerika’da bu fiyat problem değil. Yıllık Geliştirici Hesabı 100₺ gibi düşün. Problem o 99$’ın bizde 1780₺’e falan denk geliyor olması problem :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

Yine de kendi telefonuna kendi yazdığın bir uygulamayı yükleyebilmek için neden yıllık ücret vermen gereksin ki.

• Arkadasim note 9 almıştı, ondan 2-3 ay sonra ben xs max aldim. İki rakip telefon, su an ben ayni performansta kullanip ios 16 cikmasini bekliyorum. Arkadas kasmalardan ve donmalardan sikayet edip telefonu degistirip s22 ultra aldi.

Youtube dan baktigimda s22 ultra vs xs max bire bir ayni performansi veriyor. S22 ultranin daha cok ozelligi olabilir 120hz 100x kamera gibi ama sonucta sorunlardan dolayi degistirip 30 bin tl para verdi. Ben ise pilini degistirip 4-5 sene daha kullanmayi düşünüyorum. Arkadasin note 9 u ana guncelleme destegi coktan bitmisti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Çünkü sen o uygulamayı sadece kendine değil markete koymak için çıkarıyorsun bu yüzden senden para alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

"ülkemizin ekonomik durumu buna müsaade etmiyor. buda firmaların değil ülkemizin sorunu maalesef. fiyatlar normal düzeyde olsaydı 10 kişiden 9 u iphone u tercih ederdi."

Şeklinde yazmişsin ama hiç alakası yok.B.k gibi para içinde yüzüyorum.Ona rağmen ne cebimde nede evimde Apple ın A sı bile yok.Hiç bir eksikliğini hissetmedim.Özgüriyetçi bir yapım var.Sacmalıklara tahammul edemiyorum.Denemek için ödünç almışdim bir ara.Baya kurcaladim.Baktim bu benlik deģil.Milletin boş yere öve öve bitiremediģini elimin tersiyle fırlatıp attım.Ulan en en basitinden resim çektin onu bile dizustune atmak için saçma sapan kendi yazilimi olmasi gerekiyor vs.Bu bildigin kölelik sistemi.Apple madem benim telefonumu kullanicaksan benim istedigim sekilde kullanicaksin diyor.Bunu da ekosistemim diye millete yutturuyor.Dunya nufusunun zaten yuzde 90 ıni zır cahil oldugu için bu tarz şeyleri dert etmiyor olabilir.Ama benlil degil.Ben telefonu elime aldım mi hersey kolay ve erişilebilir ve dahi degistirilebilir olacak.Ben oyle itunes ile falan ugrasamam.Instagram falan zaten boş işler.Insanlar birseyler paylasarak kendilerini hem sosyal zannetsinler hemde tatmin olsunlar diye uydurmuşlar.Yani instagramda iyi fotograf çekiyomus falan filan inter milan.Boş insanlar için boş işden bol ne var..

• para yoktur diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RaNCeR91 kullanıcısına yanıt

Yazdiklariniza katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.