Şimdi Ara

ıphone ve diğer tel.aralarındaki fark nedir yardımcı olabilirmisiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar haklı. Turkcell tim veya vodafone harici bir yerden almak istiyorsanız bir bilenle gidin. Çünkü cihazın birebir sayılacak kadar benzeri Çin Mali olarak var.
    Ama size önerim iPhone almadan once iyice araştırın. Aradığınızı bulamayabilirsiniz. Ornegin iTunes programı bilgisayara yüklü degilse telefona mp3 , video yukleyemezsiniz. Alışıla gelmisin disinda uygulamalar sinirinizi bozabilir.
    Telefonu alıp pişman olmayın sonra!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

iOS

Diğer telefonlarla satın alamayacağın tek şey :)

• ben zaten türkcell avea yada ne bilim vodafonaeden almayı düşünüyorum ama çin malı ile arasındaki en büyük fark nedir mesela elime aldım ilk neye bakmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asossss29
    ben zaten türkcell avea yada ne bilim vodafonaeden almayı düşünüyorum ama çin malı ile arasındaki en büyük fark nedir mesela elime aldım ilk neye bakmam lazım

Kenardaki metal çerçeve...
    Sıfirsa iTunes yazısı (ilk açınca)
    Ağırlık
  • eğer iphone alacaksan ilk 2. ellerine bak derim. garanti süresi çok varsa , hiç çiziği yoksa al bence.Çünkü ben iphone araştırırken ilk 2. ellerine baktım hem daha ucuz hemde bir takım sebebler yüzünden daha telefonu 5 ay kullanıp satanlar oluor. genpa çıkşlı 15 aylık garantisi olan bir iphone rastladım kaçırmadım ve aldım.Aldığım içinde çok mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 7 Nisan 2011; 13:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

iPhone elma digerleri ise armuttur :))))

• iphone ayrı bir dünya, bunu iphone kullandıkça ve zamanla anlayacaksınız.
  • NE KADARA ALDIN DOSTUM BIZIMDE FIYATLARDAN HABERIMIZ OLSUN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

NE KADARA ALDIN DOSTUM BIZIMDE FIYATLARDAN HABERIMIZ OLSUN?

Iphone 3G[S] 16 GB. 850'e aldım. Zaten araştırırsan aynısından gene 850-900 'e rahatlıkla bulabilirsin.Tabi telefonun nasıl kullanıldığı, garanti süresinin dolma zamanı vb. baz alınarak araştırılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 7 Nisan 2011; 15:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

Orijinalden alıntı: kain061

iPhone elma digerleri ise armuttur :))))

• arkadaşlar az önce turkcell bayisinden nakit cash para olarak 2270 liraya 16gblik ıphone 4 aldım fiyat iyimidir sizce.izmirden
  • iphone bir elma ise diğerleri çürük elmadır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.