arkadaşlar ıphone 4 almayı düşünüorum bildiğiniz gibi pahalı bir cihaz ortalama 2bin tl civarı.ama merak ettiğim konu şu bugün samsung wave II gibi nokıa n8 gibi ne bilim htc gibi telefonlard da aynı özellik hemen hemen var.yada ben mi öyle biliyorum?aralarında baya bir fiyat farkı da var bu konu hakkında beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden bolca tşklerimi iletiyorum.
yardımcı olabiliriz tabi ama yüzeysel olarak bişey söylemek pek mümkün deil kulanış amacınıza baglı birazda siz telefnla neler yaptıgınızı yada yapmak istediginizi yazın ona göre biz size bilgi vermeye çalışalım...
işletim sistemi. (ios-android-sybian)
karsılastırılma yapılırken iPhone vs android diye yapılıyo farkı kendiniz gorun
Forumu biraz araştırıp farklarını kendin de ogrenebilirsin. Şimdi durduk yere yeni bir Android - iOS tartisması başlamasın.
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
işletim sistemi. (ios-android-sybian)
karsılastırılma yapılırken iPhone vs android diye yapılıyo farkı kendiniz gorun
ya şöyle söyliyim bir mobil laptop olarak kullanıcam yani hem oyun oynarım hem internette sörf yaparım hemde uygulamara merakım çoktur.herşeyi yapıcam kısacası:)
Anlatilmaz yaşanir
quote:
Orijinalden alıntı: asossss29
ya şöyle söyliyim bir mobil laptop olarak kullanıcam yani hem oyun oynarım hem internette sörf yaparım hemde uygulamara merakım çoktur.herşeyi yapıcam kısacası:)
Kullanım amacınız benimle aynı :) diger telefonlarda net kasıyor iphoneda mükemmel bi hız var, uygulama konusunda digerleri iphone erişemez diye düşünüyorum yüzbinlerce uygulama var herkese uygun bişey mevcut yani .d oyun knusunda ekran kalitesi süper oyunlarda takılma vs. olmuyor bazı oyunlar kendine baglıyo resmen bagımlılık yapıyor, müzik konusunda hoporlör sesi çok az çıkıyor sesli bi ortamda sesi duyamazsınız bile kulaklıktan dinlerseniz harika bi ses kalitesi var .. nese durum böle kısacası fikir sizin bn iphone tavsiye ederim digerlerine para vermeye degmez bence...
Kullanım amacınız benimle aynı :) diger telefonlarda net kasıyor iphoneda mükemmel bi hız var, uygulama konusunda digerleri iphone erişemez diye düşünüyorum yüzbinlerce uygulama var herkese uygun bişey mevcut yani .d oyun knusunda ekran kalitesi süper oyunlarda takılma vs. olmuyor bazı oyunlar kendine baglıyo resmen bagımlılık yapıyor, müzik konusunda hoporlör sesi çok az çıkıyor sesli bi ortamda sesi duyamazsınız bile kulaklıktan dinlerseniz harika bi ses kalitesi var .. nese durum böle kısacası fikir sizin bn iphone tavsiye ederim digerlerine para vermeye degmez bence...
Alıntıları Göster
iphone al jb yap navigation,ses yükseltme herşey iphone 4 de sakın 3gs alma hem kaba hemde özellikleri çok düşük...
quote:
Orijinalden alıntı: apopse
iphone al jb yap navigation,ses yükseltme herşey iphone 4 de sakın 3gs alma hem kaba hemde özellikleri çok düşük...
Alıntıları Göster
Oyun - İnternet - App = iPhone
quote:
Orijinalden alıntı: ali_ozturk34
Oyun - İnternet - App = iPhone
Alıntıları Göster
iPhone la neredeyse çoğu şeyi yapabilirsin ama jailbreak yapman lazım öyle bir şey düşün ki sanki bilgisayarını hep yanında taşıyormuşsun hissi veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: LakrosEu
iPhone la neredeyse çoğu şeyi yapabilirsin ama jailbreak yapman lazım öyle bir şey düşün ki sanki bilgisayarını hep yanında taşıyormuşsun hissi veriyor
Alıntıları Göster
iphoneun en büyük artısı karizmasıdır.. iphone kullanırsan dünya genelindeki en karizma %3 lük kısımda olursun..
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah
iphoneun en büyük artısı karizmasıdır.. iphone kullanırsan dünya genelindeki en karizma %3 lük kısımda olursun..
Alıntıları Göster
jallbreak nedir arkadaşlar.bide satarken çok zarar edermiyim?
quote:
ne zmn satacagına baglı 1 sene kullan sat 1100-1200 e satarsın tahminime göre
quote:
jb telefonu hack lemek gibi birsey apple ' ın izin vermedği herseyi bu yazılım sayesinde herseyi yapabiliyoruz .ayrıca appstore ' daki tüm uygulama ve oyunları beleş indiriebiliyoruz .. satarken zarar etmezsin ... jb ' yi tamamen kaldırmak için cihazı restore edersin iilk günkü temiz halini alır
quote:
Orijinalden alıntı: 6464756hythht
quote:
jb telefonu hack lemek gibi birsey apple ' ın izin vermedği herseyi bu yazılım sayesinde herseyi yapabiliyoruz .ayrıca appstore ' daki tüm uygulama ve oyunları beleş indiriebiliyoruz .. satarken zarar etmezsin ... jb ' yi tamamen kaldırmak için cihazı restore edersin iilk günkü temiz halini alır
Alıntıları Göster
En büyük özelliği Retina ekranı ve işletim sisteminin ios olması...İphone kullanmak bir ayrıcalıktır...İphone Forever...
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
En büyük özelliği Retina ekranı ve işletim sisteminin ios olması...İphone kullanmak bir ayrıcalıktır...İphone Forever...
Alıntıları Göster
peki bu jallbreak nasıl yükleniyor telefoncular filan mı yapıyorlar.telefonu nakit olarak ortalama kaç tlye alabilirm.bide nerelerden almamı tavsiye edersiniz izmirde oturuyorum gidip basmane çankaya gibi dolandırıcılığın üst safhada olduğu yerlerden almak istemiyorum
iPhone elma digerleri ise armuttur :))))
quote:
peki bu jallbreak nasıl yükleniyor telefoncular filan mı yapıyorlar.telefonu nakit olarak ortalama kaç tlye alabilirm.bide nerelerden almamı tavsiye edersiniz izmirde oturuyorum gidip basmane çankaya gibi dolandırıcılığın üst safhada olduğu yerlerden almak istemiyorum
jb kendin yaparsın çok da zor değil zaten videolu anlatımı var şuan türkiyede pek bulunmuyo kerata ben genpadan aldım internet üzerinden zaten bu forumda iphone 4 cü arkadasların %70 i genpadan aldı hatta şu meşhur konuya bir göz at istersen
yaşasın bende %3 lük kısımdayımmmm
quote:
Orijinalden alıntı: 6464756hythht
quote:
jb kendin yaparsın çok da zor değil zaten videolu anlatımı var şuan türkiyede pek bulunmuyo kerata ben genpadan aldım internet üzerinden zaten bu forumda iphone 4 cü arkadasların %70 i genpadan aldı hatta şu meşhur konuya bir göz at istersen
iphone'u kızılay dağıtıyor türkiye'de, diğer telefonları gidip kendin alıyorsun aradaki temel fark bu. bi de mesela türkiye'deki ortalama iphone kullanıcısı şöyle düşünen bir insan:
"çok olağanüstü bir ayrıcalık iphone kullanmak, çünkü iphone yani daha ötesi yok. iphone o kadar güzel ki, kelimelere sığmaz. diğer telefonlar da çok kötü. bir iphone var. diğer telefonlardan hiçbirini elime almadım ama bende iphone var mesela, diğer telefonlar kesin kasıyor iphone çok hızlı. ben de çok ayrıcalıklı ve karizmayım çünkü iphone kullanıyorum. arkadaşlarla otururken herkes pat diye çıkarıyor koyuyor telefonu herkeste ya iphone 4 ya da 3gs ama dedim ya ayrıcalık abi böyle farklı bir his telefonu içime alasım geliyor fitil gibi. bi de mesela 2bin lira verdim telefona aldım, 2 dolar kesinlikle uygulamaya vermemeliyim hemen jb yapmalıyım ortamlara akmalıyım. bi facebook'a girsem bi mesajlaşsam yeter zaten aslında. iphone kullanmak ayrıcalıktır demiş miydim? bi de android mi robot mu ne varmış hah o çok kötü unutmadan. kasıyor abi onlar dokunmatiği çok kötü, gel bak iphone al sen ayrıcalık."
böyle gerizekalılarla aynı telefonu kullanmak istemediğimden iphone almadım sırf, almayı da düşünmüyorum. alıp adam gibi kullanana saygım var, bence de çok güzel telefon ancak, bunu statü sembolü olarak görüp alanların ciddi mental problemleri olduğuna inanıyorum. minibüs şöföründe, sokakta yanından geçen adamda, bakkalda, markette her yerde her an birilerinin elinde gördüğün telefon nasıl statü sembolü olabilir? nasıl bir ayrıcalık olabilir? telefon lan altı üstü. telefon yani bu. daha iyisini mi gördün başka yerde git onu al. nedir yani bu iphone? marketing mucizesi yemin ediyorum.