Şimdi Ara

Iphone X ahize sıvı teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün bir badire oldu telefona.. Sıvı geçirmez diye güveniyordum hiçte önemsemedim toplasan 7 damlalık bira döküldü ahize kısmına, hemen peçete ile sildim ters tutarak... görünürde birşey yok. 24 saat geçti telefonla konuşurken cızır cızır mekanikleşti ses.. Anlamadım nasıl iş. Millet havuza denize giriyor telefonlarla, su dolu tencereye koyup 100° ye ısıtıyor..
    Ufacık bişey damladı bozuldu gitti.. Düzelir mi başkna gelen var mı acaba? Suyla , sıvı ile temas badiresi yaşamış Iphone x ciler , 8 pluscılar aydınlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 3 Kasım 2018; 13:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havuzda fotğraf sonrası iki üç kere o metalik ses benim de başıma geldi. İlkinde korktum. Hatta bir güne yakın sürdü. Hatta istanbula dönünce tamire götürecek yer aradım. Aç kapa sonra kendiliğinden geçti. Daha sonrakilerde yine belli bir süre sonra kendiliğinden geçtiler. Sizinki de geçer inşallah. Artık alıştım.

• Sivi derken normal su bira cola bozmaz degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su ile alkol bir mi hocam. Alkol kan beyin bariyerini bile dinlemiyor sızıp geçiyor.

Bi süre bekleyin bakalım zamanla düzelme ihtimali var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.