Bildirim
iPhone X'den daha ucuz 9 araba
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O arabaların Türkiye'deki fiyatlarına baktın mı? Ayrıca daha ucuz olduklarını hiç sanmıyorum, 999 dolar mı neydi Amerika fiyatı iPhone X için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 6 Ekim 2017; 7:13:41 > -
Sıkılmadınızmı elalemin şeyinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.si o araçlar turkiyede 3iphone x parası
2.si videoda sıfır halini koymus 995 dolara alacagin araba hurdadan farksiz olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pisikletçi
1.si o araçlar turkiyede 3iphone x parası
2.si videoda sıfır halini koymus 995 dolara alacagin araba hurdadan farksiz olacak
hadi diyelim çok temizini buldu, bizi zerre ilgilendirmiyor sanki burda bulunacak o fiyata.Olmayacak şeyler üzerine hayal kuruyor işte -
Tepkileri ölçmek istedim sadece merak etmeyin dediklerinizin farkındayım. Ben yurtdışında yaşıyorum zaten, çok daha güzellerini örnek verebilirim isterseniz.
Elalemin neler yapabildiğini görür belki birileri diye paylaştım ama geneli kör.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- heineken bira türkiye"de var mı
- amerikadan türkiye"ye arabayla gelmek
- kızın evine ilk tanışmaya gitmek
- kumar paralarını geri alanların yorumları
- ah oh sesleri neden çıkar
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
- bim para sayma makinesi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elon musk roket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X