Şimdi Ara

iPhone X Ekran sarımsı görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonda karşıdan bakınca düz bir şekilde sarımsı renkte fakat açılı bakınca renk beyaz oluyor. Bu sorunu yaşan çok kişi varmış nasıl halledebilirim? Garantiye göndersem değişim sağlarlar mı?

• lütfen bir cevap yazın.
  • Evet garantiye yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servettv S kullanıcısına yanıt
    Ne garantisi hocam? Gayet normal bi durum durduk yere adama yanlış bir bilgi verip niye uğraştıracaksın? XS var bende, bende de durum aynı ve gayet normal bir durum olduğunu Apple söylüyor, gidenler de aynen geri döndüklerini.
  • Ekran sararması hocam dediğin olay ekran değişcek büyük ihtimal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu forumda görmüştüm bunun gibi

iPhone X Ekran sarımsı görüntü sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Ne garantisi hocam? Gayet normal bi durum durduk yere adama yanlış bir bilgi verip niye uğraştıracaksın? XS var bende, bende de durum aynı ve gayet normal bir durum olduğunu Apple söylüyor, gidenler de aynen geri döndüklerini.
    hocam takıldım ben buna aşırı onceki yanıtıma bakarsanız arasındaki böyle fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple garantisi varken yolla zarar gelmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurbusar O kullanıcısına yanıt
    OLED ekran olduğu için düz karşıdan bakınca True Tone ve Night Shift kapalı olmasına rağmen sarımtıraktır, açılı bakınca beyaz oluyor ben dediğiniz şeyi anladım ve yabancı forumlarda da araştırdım bunu. Normal bir durum hocam. Ekran sararması falan değil olay.
  • quote:

OLED ekran olduğu için düz karşıdan bakınca True Tone ve Night Shift kapalı olmasına rağmen sarımtıraktır, açılı bakınca beyaz oluyor ben dediğiniz şeyi anladım ve yabancı forumlarda da araştırdım bunu. Normal bir durum hocam. Ekran sararması falan değil olay.
    anladım hocam cok sinir edici birşey ayarlardan beyazlaştırdım
  • quote:

hocam ben önceden 7 ve iphone xs max kullandım durumlardan dolayı x döndüm 7 ile de xs max de oled sanırsam ama onlarda bunu fark etmedim
  • onurbusar O kullanıcısına yanıt
    X, XS, XS Max OLED ekran. Dikkat etmemişsinizdir büyük ihtimalle, gece karanlığında sinir bozucu olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.