Şimdi Ara

Iphone x extra faydaları (ironi icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone X'in hiçbir yerde okumadığınız harika özellikleri!
    Evet, yıllardır beklediğimiz o özel lansman günü geldi. Öyle özellikleri var ki bu telefonun, hemen şu an yüksek faizli bir kredi çekip onu ALMALISINIZ!
    iPhone X'in hiçbir yerde okumadığınız harika özellikleri!

1. Tüm zamanların en pahalı iPhone'u olması
    Son çıkan model olduğu için, en pahalı model de aynı zamanda. Yani bu telefonu, öncekilerden ayıran en önemli özelliği yolda yürürken, cebinizdeki o tatlı ağırlığı hissettiğinizde aklınıza telefonun 6 bin TL olması gelecek.
    Uzmanlara göre bu durum insana moral veriyor. Moraliniz bozulduğunda, iPhone X'in kavisli yüzeyini elleyebilir, sonra tekrar cebinize koyabilirsiniz.

2. Zor gününüzde size destek olan bir telefon olması
    Pahalı bir iPhone, pahalı bir ikinci el satış fiyatı da demek. Örneğin, yüksek lisans yapacaksınız ve acil 8 bin TL ihtiyacınız var. Diğer telefonlar ile yapamayacağınızı bu telefonla yapabilirsiniz! Satarsanız, kozmetiği iyi ve kılcal çizikler dışında önemli bir problemi olmayan iPhone X için ikinci el değeri en kötü 4 bin TL olacak. Yani zor gününde satılarak size destek olabilen, sorun çözen telefondur.
    3. Finans sektörüne hareketlilik katması

Kredi kartlarından çekilecek nakit avanslar, yüksek faizli bireysel ihtiyaç kredileri ile EKRANA BAKTIĞINIZDA YÜZÜNÜZÜN EMOJİSİNİ YAPABİLEN bu harika telefon alınacak. Bu sayede bankalar kredi verecek, piyasaya para girişi olacak. Sadece bankalar değil telekomünikasyon sektörü, seyyar telefon kılıfı satan müteşebbisler de pastadan payını alacak.

4. İşsizlik oranını azaltması
    iPhone, yaratacağı borçlanma ile insanları işine bağlayacak ve EEE YETTİ BE BEN İSTİFA EDİYORUM demelerini engelleyecek. E yani, herif 96 ay vadeli telefon borcuna girmiş. Demek ki en az 96 ay ülkesi için, ailesi için çalışacak! Bu da işsizlik oranının düşmemesine neden olacak. İşsiz olup bu telefondan alanlar, bir şekilde işe girecekler.

5. Tarımın güçlenmesi
    iPhone satışları başlayınca, telefon dolandırıcıları da internet üzerinden sahte iPhone ilanları vermeye başlayacak. Telefon yerine salatalık, domates, patlıcan koymayı seven dolandırıcıların bu talepleri çiftçinin yüzünü güldürecek. Talep karşılanamadığı için üretim artacak, devlet teşvikleri ile birlikte şehirden tarım yapmak için kırsal kesime göç edenler olacak.

6. Türkiye hedeflerini tutturuyor!
    Şimdi iPhone X ile gelen bu tüm yeni özellikleri üst üste koyduğumuzda işsizlik azalıyor, tarım güçleniyor, finans sektörü güçleniyor derken bir bakacağız ki Türkiye artık G8 e katılmıyor.
    Kendi başına G1 düzenliyor. O kadar iyi olmuşuz ki, diğerleri yan kahvede. Ben bu konuda ciddi ciddi ümitliyim. iPhone X'in ülkemizin refahı ve huzuru için iyi bir adım olacağını düşünüyorum. Buradan Apple çalışanı tüm değerli dostlara selamlarımı gönderiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etmeyin yine de en çok ayfon kullanan kesim asgari ücretliler olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kaça eşit hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'daki insanlar asgari ücretinden bir miktar harcayıp bunu alırken bizimkiler 5 maaş vericek ve bide bunuda alanlar olacaktır yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BomBidiBom -- 14 Eylül 2017; 11:22:22 >
  • Hafiften güldürdü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.