Şimdi Ara

Iphone x kilit ekranı anomalisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce iphone x aldım ve sıkıntısız kullanıyorum şu ana kadar ama az önce kilit ekranında panelin bir kısmının rengi daha farklı gösterdiğini farkettim daha önce gördüysem de dikkat etmedim. Nedenini hakkında fikri olan varsa yorumları bekliyorum. Bazı kaynaklar bu durumun oled karakteristiği oşduğunu ve gayet doğal olduğunu söylese de içimde kalmaması açısından sormak istedim şimdiden yorumlar için teşekkürler resim aşağıda
    Iphone x kilit ekranı anomalisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arroww -- 21 Kasım 2017; 22:3:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun, bende x kullaniyorum. Kilit ekrani duvar kagidi olarak ful siyah olani secip tekrar kontrol eder misin?

O renk farkliligi arkadaki duvar kagidinin karakteristigini yansitiyor cunku, yani esasinda bir sorun yok cihazında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilendiğiniz için teşekkürler siyah ekran kağıdında hatta diğer hiçbir ekran kağıdında bir problem görünmüyor. Sanırım problem panelde değil ekran kağıdında çünkü çektiğim ekran fotoğrafını kontrol ederken anomali ekranın belli bir bölgesinde değil de resmin belli bir bölgesinde beliriyor. Yine de çok garip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.