Şimdi Ara

iPhone x oyunlarda kasma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gün önce iPhone x Aldım normal kullanımda hiçbir sıkıntım yok fakat oyunlarda Asphalt legend modern combat gibi oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum bazen ne yapabilirim makine guncell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende iphone x de bazı oyunlarda takılma yaşıyorum.ama cihaz ısındığı için oluyor büyük ihtimalle.sizin cihazda ısıma varmı ? bide apple destek uygulaması çok güzel destek veriyor bende destekle bir görüşün
  • Telefon ısınıp ekrani otomatik karartiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok ısınıyor ama karartmıyor

• Asphalt legend oyununu sıfır kasma ile oynuyorum 11.1 JB iken şuan 12b10 yüklü hala sıfır kasma

• Ben jb yapmadım

• Ekran parlaklığı yarımın altında olsun İPhone X fazla ısıyı kaldıramayıp parlaklığı otomatik düşürüyor düşük güç modunda olmasın arka planda Asphalt Legend duşunda uygulama açık olmasın hala devam ederse cihazı sıfırlayın hala devam ediyorsa teknik servise gönderin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 15 ekran sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Ekran parlaklığı yarımın altında olsun İPhone X fazla ısıyı kaldıramayıp parlaklığı otomatik düşürüyor düşük güç modunda olmasın arka planda Asphalt Legend duşunda uygulama açık olmasın hala devam ederse cihazı sıfırlayın hala devam ediyorsa teknik servise gönderin derim.
    Evet cihaz düşük güç modunda olmasın
  • Yazılımsal bir sıkıntı olabilir, o cihazda o oyunların kasması normal şartlarda imkansız
  • omerfbc kullanıcısına yanıt
    Hocam bende senelerdir iPhone kullanıcı olarak bir şey sormak istiyorum JB nin + ve - nelerdir?

İphone X kullanıyorum.

Teşekkürler.

• Bende de aynı sorun var. 5 Temmuzda aldım Pubg gibi oyunlarda ısınıyor parlaklıpını kısıyor sonrada kasmaya başlıyor. Komik olan tarafı Mobile Legends gibi bir oyunda oynanmayacak kadar kasıyor ki iphone 7ler hiç kasmıyor. Bende bir sorun vardır diye randevu aldım servise getirdim ve hiçbir şey yok dediler normal dediler. Ama benim telefonum Antutudan bile 170000 skor alıyor üstelik sıfırlanmış haliyle içinde başka bir uygulama yokken.

iPhone x  oyunlarda kasma sorunu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.