Şimdi Ara

İphone X spigen tercih ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba üç kılıf arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa belki bi yardımcı olurlar :)

Spigen slim armor cs black
    İphone X spigen tercih ?

Spigen neo hybrid jet black
    İphone X spigen tercih ?

Spigen
    Liquid air armor

İphone X spigen tercih ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 28 Mayıs 2018; 20:52:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk kılıfı kullandım. Açıkcası çok iyi koruyor ama çok hantal ve ağır. İki spigen kılıf daha kullandım ama en son orijinal apple kılıfta karar kıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadibjk H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam apple wp grubundan bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi kaba oldugunu belirtti. Bende kaba olsun istiyorum ama sanırım çok kullanışlı değilmiş. X için olanını mı kullandınız hocam siz ?

• Spigen kılıflar fazlasıyla overrated bence. Bende arkası şeffaf yanları silikon sağlam bir Spigen kılıf var mesela kılıfın arkası hem çizildi hem renk soldu. Gereksiz kalın oluyor zaten bence en iyisi Apple orjinal kılıfları ama onlar da çok pahalı. Ben de Aliexpress'ten o kılıfların birebir imitasyonunu aldım 4 Dolar'a mis gibi.

• Valentino V kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 6s plus’ dahil hep orjinal deri kılıfları kullandım. 7 plusta kullanmadım buna da almayı düsünmüyorum. Alt kısmının açık olmasj bi dezavantaj benim için kesin alt kısmı yer bitirirm ben sağa sola koyarken telefonu. Altı kapalı olsa hiç düşünmeyeceğim gerçekten deri kılıfı alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.