Şimdi Ara

iPhone X tepkisiz ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone X 64 gb a1865 modelli telefonum gayet düzgün çalışıyordu. Kurulumu yaptıktan sonra gayet akıcı bir şekilde 2 saat kullandım. Daha sonra ekran kilit ekranında birden dondu. power/side butonu ile bir kaç kere açıp kapattım ekranı, bu sırada face ID çalıştı fakat ekranı yukarı kaldıramıyorum. Daha sonradan face ID'de çalışmayı bıraktı. 25-30 kere hard reset denedim. Yetmedi dfu modda restore ettim. Şu an ilk kurulum ekranında Hello diyip duruyor telefon bana :D Ekran hala tepkisiz. Bir çözüm bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi akşamlar.

edit: Apple Türkiye ile görüştüm. Bu modelin Türkiye'de desteklenmediğini ve aldığınız yere götürün dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinonedge -- 13 Mayıs 2018; 8:55:5 >

• Aynı sorun bizim işyerinde Abi dede var yazılımla düzeltilecek diyorlar bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarım çözülür. donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. donanımsal olsa telefonum baştan hiç çalışmazdı diye düşünüyorum. 2 saatte bozulacak bir donanım garip olurdu öbür türlü. yazılımla çözerlerse ne mutlu
  • Yurtdışından telefon getirirken bir işlem yapılması gerekiyormuş.Para veriyormuşsun.O işlemi yapmadan çalışmayabilirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey yok, tamamen şehir efsanesi

• eğer bir şeyden kastınız 200USD'lik Apple Care ise, o da Türkiye'de geçerli değil. Maalesef şu an sadece Abd'ye giden birisini ve ya yazılım güncellemesini beklemekten başka bir çarem yok Açıkçası yazılım güncellemesinden pek umutlu değilim.
  • spinonedge S kullanıcısına yanıt
    DURUM VAHİM !!! Kalp atışları yavaşlıyordu iPhone X'un

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung A Tab 7 Ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuzu gibi yatıyor telefon. Şimdi aklımdaki soru, aldığım yere götürsem elimdeki modeli A1865'i A1901 ile değiştirirler mi?
  • Bilmem...Belki ama BELKİ :((

• Bu yüzden dışardan Türkiye garantisiz cihaz almak çok büyük risk işte. Türkiye garantili olsaydı cihaz şimdiye çoktan değişim yapmışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.