Şimdi Ara

İphone Xs ekrandaki çizik nasıl giderilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha telefonu alalı 1 ay olmadı telefonun ekranında kılcal çizikler oluştu. Bugün de yanlışlıkla arkadan dirseğimle bastırınca bi çizik biraz belirginleşti, kullanırken gözüme takılıyor. Gitsin diye internette yazan her yolu denedim (bebek pudrası, diş macunu, zeytinyağı) Ekran değişikliği de yapamıyorum, çok pahalı.

Başka bir önerisi olan var mı, koruyucu cam takarsam çizik görünmez diyolar doğru mu?

• 10 liraya kırılmaz cam takılıyor. Zaten asıl sorun koruyucu cam kullanmamanız ve hala kullanmamakta diretiyorsunuz.

Yerinizde olsam bir dakika bile durmam gider kırılmaz cam takarım. Çiziğin belli olup olmaması önemli değil. Bugün çizik olur yarın elinizden kayar düşer ekranı kırılır mecburen değiştirmek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 30 Mayıs 2019; 17:27:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yok zaten pişmanım, yarın ilk iş gidip taktırıcam
    Sadece merak ettim yapılacak başka bir şey var mıdır diye
  • Çizilen bir şey mantık olarak "kabaca" yüzeyden maddenin eksilmesidir.
    Çiziğin içini yüzeye uygun malzeme ile doldurmadan ya da genel yüzeyi çizik seviyesine indirmeden nasıl tamir olmasını bekliyorsunuz.

Cam çizilmişse çizilmiştir, tamiri özellikle yazdığınız malzemelerle çok mantıklı gözükmüyor.
    Bu saatten sonra yapabileceğiniz en iyi şey; düşürüp ekranı tamamen kırmamak için mutlaka kırılmaz cam kullanmanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 31 Mayıs 2019; 14:49:3 >
  • Aliexpresste 100-120 dolar arası takabilirim dersen al tak ama kırılmaz camı takınca büyük ihtimalle hissetmezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.