Şimdi Ara

İPhone XS max te Vodafone hat çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hattımı Turkcell’den Vodafone a geçirdim. Cihazım xs max yurtdışından gelme fakat harçları ödenmişti şimdiye kadar Turkcell’de sıkıntısız çalışıyordu . Bugün yeni Vodafone hattı taktım ama çalışmadı.( yeni Vodafone hattım başka cihazlarda çalışıyor, hatta sıkıntı yok)
    Ayrıca bu telefona xs max a başka Vodafone hat taktım yine çalışmadı. Aklıma turkcell bir kilit vurmuş olabilir mi Turkcell dışı çalışmasın diye, tavsiyeniz var mı? Napsam, apple ve Vodafone müşteri hizmetleri bilemediler, tamirciye götüreceğim en kötü. Donanımhaber forum kullanıcıları bilir bu işi diye buraya sorayım dedim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yeni yurt dışı cihazlar için pasaport kaydı ve hat aboneliği aynı kişi üstüne olacak sorgulaması var, vodafone denen leş operatörün sistemleri bu tip cihaz numara eşlemeli sistemlerde her daim sorun çıkarıyor, cesaretin varsa ki bence sakın bulaşma ama müşteri hizmetlerinden yardım iste olaki anlarlarsa yardımcı olurlar, ama ben sorununu anlayacaklarını bile sanmıyorum.

bu yüzden acil tt yada turkcelle geç, tt ve turkcell de bu tip eşlemeli hatlar en geç 12 saat içinde hizmet alır hale geliyor. vodafoneda bir kere 6-7 günde sorunu bile anlatamamıştım başıma geldiğinde aynı durum...
  • Arkadaşlar tekrar merhaba , tecrübeli birisinden bilgi aldım sorun şu şekilde çözülüyormuş. 12 ila 48 saat arasında otomatik olarak yeni hat aktif oluyormuş veyahut ta telefonla 120 yi arayıp Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu nu işlemi hızlandırabiliyorsunuz. Orayı aradım Vodafone a geçtim lütfen imei numaramla eşleştirmeyi güncellermisiniz dedim. Tamam dedi. 2 dakika sonra telefonumu kapatıp açtım Vodafone geldi..

• Vodafone ve Apple daki müşteri hizmetleri teknikerleri bu cevabı veremediler hatta vodafone telefonda sorun var dedi, Apple ise hiç çözemedi. Araştıra araştıra buldum. Bu bilgi belki başkalarının da işine yarar. maart isimli arkadaşa cevabı için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.