Bildirim
İphone xs vs iphone 12
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bence mantıksız iphone 12 yeni bir cihaz xs ise 2018 yılının cihazı 2 cihazda üzmez ama xs 2 sene sonra ufaktan takılmalara basladıgında 12 bana mısın demeden yoluna devam eder hocam eğer 12 ye 10 k fiyat cıkmak istemezsenizde 11 öneririm ama bütçede sorun yoksa kesinlikle 12 -
Peki 12 de kasa soyulması leke sorunu oluyormu mesela siyah ip8 ler gibi kılıfla kullanınca ayrıca ip12 arka kısmı cam mı ? -
Valla hocam ben 11 kullanıyorum ama çevremdeki 12 serisi kullananlardan böyle problemler hiç duymadım -
İphone 12 ozaman hocam yeni nesil cihaz dediğiniz gibi en iyi seçim bu olacak sanırım -
Net 12. Oled ekran, yüksek çözünürlük artık fark kalmadı pro serileriyle nerdeyse. Ayrıca 5G desteği ile uzun yıllar götürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 12 niz hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X